Kollamalı verirler etkileşimini şöyle.
Kollamalı verirler etkileşimini şöyle.
Bunu yapan ispanyol var. Milyon milyar dolar kazanıyor instadan.AI işini yapmayı bilsem saydıkların seni TR de sabancı yapmasa da orta düzey iş adamı seviyesine çıkarırYapay zeka ile bir kadın tasarladım. Kendisine instagram hesabı açtım , onlyfans açtım. Piyasadaki bütün dayıların paralarına çökmeye geliyorum.
Japonların Lucci’nin seviyesini anlayacak olgunluğa erişmelerini beklemiyorum tıpkı sizin gibi. Liste adil olsa 20-25 bandında yer alır tamamını göremedim gerçi ama o kadar oy verdiklerini sanmıyorum.
Doflamingo’dan medet umuyorum hapisten çıkıp çapraz birliğin lideri olacak.Senin gibi çölden medet ummuyorum çölde belki yenilmez olur falan diye.MW yine şaşırtmadı. @Millennium Wizard Dof değil Gucci'den mi medet umuyor artık?
Çapraz loncayı hayal olarak görüyorsun Crocodile'a laf atmaya kalkıyorsun. Mapushanede yenilen dayakların etkisini Dofçular yaşıyor cidden.Doflamingo’dan medet umuyorum hapisten çıkıp çapraz birliğin lideri olacak.Senin gibi çölden medet ummuyorum çölde belki yenilmez olur falan diye.
Sayfanın linkini atabilir misin ?Bunu yapan ispanyol var. Milyon milyar dolar kazanıyor instadan.AI işini yapmayı bilsem saydıkların seni TR de sabancı yapmasa da orta düzey iş adamı seviyesine çıkarır
Hapishanede dayak yemek nasıl bir argüman la.Iyice saçmaladın,adam zaten kelepçeli her türlü eziyeti edebilirler.Çapraz loncayı hayal olarak görüyorsun Crocodile'a laf atmaya kalkıyorsun. Mapushanede yenilen dayakların etkisini Dofçular yaşıyor cidden.
Yok hapishanede işkence zaten var, fakat flamingolara özel "dayak arsızı" hizmeti veriyorlar.Hapishanede dayak yemek nasıl bir argüman la.Iyice saçmaladın,adam zaten kelepçeli her türlü eziyeti edebilirler.
Zaten Croco hapisteyken ona masaj yapıyorlardı değil mi ?
Yapabildiklerini yapsınlar,öldürsünler hatta yoksa sıkıntı büyükYok hapishanede işkence zaten var, fakat flamingolara özel "dayak arsızı" hizmeti veriyorlar.