Mihawk, Shanks’ın altında kalmış en güçlüler sıralamasında.
@Sir Crocodile patladı.
@Sir Crocodile patladı.
Mihawk ve Croco ortak dedi
Croco Prime Ray dedi
listede Mihawk var Croco yok.
Dedi derken? Söylenen şey o, sizin gibi uydurmasyon bilgi ile gelmiyorum ben arada ki farkı belirtelim.@Sir Crocodile patladı.
Mihawk ve Croco ortak dedi
Croco Prime Ray dedi
listede Mihawk var Croco yok.
crocodıle ın bi fujıtoraya denkmidir sence 2 milyar ödül az deil ne dionDedi derken? Söylenen şey o, sizin gibi uydurmasyon bilgi ile gelmiyorum ben arada ki farkı belirtelim.
Onun dışında listede ciddiye alınacak birşey yok. Listeyi savunanın kendisine saygısı yoktur.
Crocodile'ın durumu sürpriz olmaktan çıktı artık, güçlü geleceği kesin. Ödül=güç demek değil fakat geçmişte 81 M ödüle sahip, yaptığı herşeyi Shichi olarak yapmış biri için 2 yılda iyi yükselmiş ödül olarak.crocodıle ın bi fujıtoraya denkmidir sence 2 milyar ödül az deil ne dion
Niye Croco adamı ortağı Robin belki de güçlüdür. Wbye kum kum nasıl meydan okuduysa robinde güçlüdür. HahahJaponların Ramen yemekten kafa erişte kıvamında olmuş çok takmayın. Tüm saçmalıkları geç Xebec'in olduğu yere bak. Liste baştan aşağıya komik, bak kötü demiyorum komik.
0-10 yaş kitleye oy kullandırmışlar herhalde, Robin'i hangi zeki Jinbe'nin önüne koyduysa oy kullandırmayı geç OP ile ilişkisi kesilmeli.
Ortağı Robin derken? Dofçular artık iyice iptal olmuş anladık artık.Niye Croco adamı ortağı Robin belki de güçlüdür. Wbye kum kum nasıl meydan okuduysa robinde güçlüdür. Hahah
Shanks hani Wbnin gemiye bir adam yollamıştı 94m falandı ödülü sanırım. Croco'nun etkisi o kadar olmuş ki, ödülü 81 demişler yoksa wb ile vs atan adamın ödülünün zekatı 100m üstü olur.Crocodile'ın durumu sürpriz olmaktan çıktı artık, güçlü geleceği kesin. Ödül=güç demek değil fakat geçmişte 81 M ödüle sahip, yaptığı herşeyi Shichi olarak yapmış biri için 2 yılda iyi yükselmiş ödül olarak.
Geçmişi için bilgi olarak söylenenler işlenirse seviye olarak herkesin beklediğinden yukarıda olur.