KingofKaido gibi saçma nicki vardı bu zamanlar. King>Mihawk falan da yazıyordu.Kılıççı değil miydi o? Yoksa kılıççılar da mı fraksiyonlara ayrıldı?
KingofKaido gibi saçma nicki vardı bu zamanlar. King>Mihawk falan da yazıyordu.Kılıççı değil miydi o? Yoksa kılıççılar da mı fraksiyonlara ayrıldı?
Hiç bilmiyordum ya, çok iyiymiş. sldksdlkssk King>Mihawk'tan Dracule Mihawk'a geçmek de ilginç. Sileyim o zaman yorumu, saçma oldu.KingofKaido gibi saçma nicki vardı bu zamanlar. King>Mihawk falan da yazıyordu.
yok kalsın.Hiç bilmiyordum ya, çok iyiymiş. sldksdlkssk King>Mihawk'tan Dracule Mihawk'a geçmek de ilginç. Sileyim o zaman yorumu, saçma oldu.
Düzenlemiştim ama senin alıntıda görünüyor, oradan bakarlar artık.yok kalsın.
KingofKaido gibi saçma nicki vardı bu zamanlar. King>Mihawk falan da yazıyordu.
Büyük ihtimal hakidendir. Zoro’nun şu an osurarak yaptığı normal silahlanma hakisi Kata’nınkinden fazladır.Kata'yı da seri sonunda anca yener diyor, yenmesi için de ne alakaysa kara kılıç yapmalı diyordu. 13-14 Yaşında çocuklar için yazılmış bir seriyi bu kadar anlamak zor olmamalı.
Yok Zoro'nun hakisi azmış,ama efektif kullanıyormuş. Az dediği de tıpkı Luffy'nin g4 formunda aşırı yüksek haki kullanmasıyla aynı prensip, üstelik silahlanma ve kral hakisi basıyor adam.Büyük ihtimal hakidendir. Zoro’nun şu an osurarak yaptığı normal silahlanma hakisi Kata’nınkinden fazladır.
O sırada halen Usopp aksiyonu bekleyen ben:%99u fanı olduğu karakter için katlanıyor. Yıllardır takip etmenin verdiği alışkanlıkta oluyor tabi içinde, Op çok sevildiğinden değil.
Augur'a kadar düzgün bir vs.si olmayacak gibi. Neyse ki Karasakalın vakti de yakın görünüyor. Egghead'den sonra rakip olabilirler.O sırada halen Usopp aksiyonu bekleyen ben:
Usopp teke tek bir mücadeleye girerse sağlamından girer benim ona inancım tam fakat tayfaya destek amacıyla da aksiyona girmesini görmek isterim doğrusu. Umarım daha fazla beklemek zorunda kalmam.Augur'a kadar düzgün bir vs.si olmayacak gibi. Neyse ki Karasakalın vakti de yakın görünüyor. Egghead'den sonra rakip olabilirler.