Bu ne lobisi her karaktere amiral seviyesi deme lobisi miHurdacı lobisini Shanks gibi dağıttım kaptansız kalman normal Ama kapımız her zaman açık
Bu ne lobisi her karaktere amiral seviyesi deme lobisi miHurdacı lobisini Shanks gibi dağıttım kaptansız kalman normal Ama kapımız her zaman açık
Aaa ayıp ettin şimdi Doflamingo lobisi tabii Kılıç koalisyonuna da yatay geçiş yaptırabiliriz istersenBu ne lobisi her karaktere amiral seviyesi deme lobisi mi
Kılıç kalsın Doflamingo en iyi kötü ama şuanki güçlere göre çok zayıf kaldı ya. Cross Guild lobisi olalım. Kesin olarak Moria ve Doff'ta gelecek o oluşumaAaa ayıp ettin şimdi Doflamingo lobisi tabii Kılıç koalisyonuna da yatay geçiş yaptırabiliriz istersen
Suit giydim genlerim uyandıdan farkı yok. Veyahut 1 ay önce uyanışı olmayan ama Wano'da hem uyanış hem de havadan dayanıklılık kapan Law'dan da farkı yok.
Aynen bu işlese yine eline yüzüne bulaştırırdı@Tiksav Lee Şaka maka Kid dışında havadan güçlendi herkes. Kid'i iyi ki önceden göstermemiş. Girdiği zorlu dövüşlerde meyvesi uyandırdığını tahmin edebiliyoruz böylece.
Çalıştığını göstermeliydi. Aynısı Zoro'nun ateşi kesmesi için de geçerli. Havadan güçlendirme oldu bunlar.Kendini geliştiren, öğrenmeye açık birisi için bence de normal. Doffy'de uyanış gördükten sonra üzerine gitmesini ben de bekliyordum.
Damdan düşer gibi ufakta olsa arka plan vermeden oldu ona bir şey diyemem. Fakat gördüklerini uygulamaya çalışıyor bizimde gördüğümüz kadarıyla. Buna en yakın örneği yine Wano'da imparatorlardan öğrenerek hakisine yoğunlaşmasıyla meyve iptali yapması.
Neyse bir kerecik Kid'e kıyak geçip, haki p-up'ı versin yeterli. Onun neyi eksik.Aynen bu işlese yine eline yüzüne bulaştırırdı
O gidip kid beklediğim popüleriteyi kazanamadı diye ağlamaya devam etsin. Adamı kaç yıl olmuş bir kere göstermemişsin Law neredeyse daha fazla sahne aldı Wanoda Kid'den zaten 2 arc başrole yakın oynadı sal daha artık.Çalıştığını göstermeliydi. Aynısı Zoro'nun ateşi kesmesi için de geçerli. Havadan güçlendirme oldu bunlar.
Wano'ya gelen ilk ekibin Wano'ya nasıl geldigini, burada nasıl antrenman yaptıklarını gösterse bile yeterdi.
Neyse bir kerecik Kid'e kıyak geçip, haki p-up'ı versin yeterli. Onun neyi eksik.
Shanks ya da Mihawk gibi olmasını bekledi sanırım. Fazla gözükmediler ama fan kitlesi oldukça var. Kid'in de tasarımından sanırım ilkin dikkat çekip arkasına kitleyi alacağını düşünmüş olmalı.O gidip kid beklediğim popüleriteyi kazanamadı diye ağlamaya devam etsin. Adamı kaç yıl olmuş bir kere göstermemişsin Law neredeyse daha fazla sahne aldı Wanoda Kid'den zaten 2 arc başrole yakın oynadı sal daha artık.
Redi için feda edeceğin başka biri daha olsun istiyorsun demekHurdacı lobisini Shanks gibi dağıttım kaptansız kalman normal Ama kapımız her zaman açık
Kata'yı da seri sonunda anca yener diyor, yenmesi için de ne alakaysa kara kılıç yapmalı diyordu. 13-14 Yaşında çocuklar için yazılmış bir seriyi bu kadar anlamak zor olmamalı.Zoro Enma öncesi Hawkins ve Pica’da zorlahahauwıöhçbeşğwşgbşbş