Zkk forumda en temellendirilmiş dövüş teorilerden biridir. Bir benzeri herhangi bir karakter için yapılmışsa buyursunlar örneğini versinler. Gayet mantıklı gerekçelerle desteklenmiş bir teoriydi. O teoriye laf atanların o teorinin yarısı kadar argüman ortaya koyup açtıkları bir konu yok.Tartışmanızı çok takip edemedim ama ZKK'yı savunup savunmadığımızsa mesele; henüz ya Wano resmi olarak başlamamıştı ya da ilk bölümleriydi, o zamanlarda başlamıştık biz bu teorilerden bahsetmeye. Bunun bir numaralı sebebi de, o dönem çıkan bir dergide bunun açıkça ima edilmesiydi. (Oda ya da editörler tarafından, o kadarını hatırlamıyorum.)
Sonra ben net olarak King dövüşünün sonuna kadar içten içe bunu beklemeye devam ettim. Zoro ne zamanki o alevden, kalitesiz Kaido figürü gibi duran ejderhayı kesti, o zaman tamamen saldım.
Wano'dan önce Zoro Yk7 diyeni de gördü bu gözler Sanji'yle beraber Jack'i indirse öpsün başına koysun diyenleri de, Zoro nova kaptan alamaz diyenleri de çatıda ne işi var diyenleri de..
Zoro'yu övmek için de Pica'ya ihtiyacımız yok. Amacımız Pica'nın meyvesinin Pizarro'dan şimdilik daha iyi olduğunu ifade edip zamanında Zoro'nun böyle bir karaktere karşı iyi iş çıkarmış olduğunu belirtmekti. Yoksa geleceği seviye minimum yonkou olan karakteri Pica'yla niye övelim ? Pizarro ortaya çıkana kadar Pica diyen mi vardı ? Bunlar hep işine geldiği gibi anlayıp sonra da goygoy çeviren tayfa. Klasik.