Yonkou tayfalarını görünce iyice değeri arttı. Oda'yı öldür hakkını yeme, emzik amcaya çok iyi fb çizdi.Doffy neyse de yanındaki şaklabanları bir daha görmezsek daha iyi olur .d
Yonkou tayfalarını görünce iyice değeri arttı. Oda'yı öldür hakkını yeme, emzik amcaya çok iyi fb çizdi.Doffy neyse de yanındaki şaklabanları bir daha görmezsek daha iyi olur .d
Ben pek sevmiyorum, yine tek o olsa kabul tekrardan trebol ya da diamente görmek istememYonkou tayfalarını görünce iyice değeri arttı. Oda'yı öldür hakkını yeme, emzik amcaya çok iyi fb çizdi.
Onları bende çok sevmiyorum. Dofy'ye bağlılıkları yeter ama, böylesine bağlı bir aile görmedik.Ben pek sevmiyorum, yine tek o olsa kabul tekrardan trebol ya da diamente görmek istemem
Bende yapamıyorum hiç içimden gelmiyor. Amiral övmeyi bile becerememiştimBen iddia kaybetsem böyle yapamazdım. Senin ne kadar tatlı bir nickin olmuş öyle :ddd
Ben pek sevmiyorum, yine tek o olsa kabul tekrardan trebol ya da diamente görmek istemem
Dof çıkarsa yanında sadece Vergo'yu görürüz bence. Croc'ta sade Daz ile geziyordu. Ve Cross'a katılırlar.Onları bende çok sevmiyorum. Dofy'ye bağlılıkları yeter ama, böylesine bağlı bir aile görmedik.
Vergo'nun yaşadığına dair bir şey var mıydı?Dof çıkarsa yanında sadece Vergo'yu görürüz bence. Croc'ta sade Daz ile geziyordu. Ve Cross'a katılırlar.
Patlamaya tutulan binada taş olan g5 askerleri de vardı. Sayfada kurtarabilecekleri söylenmiş. Muhtemel Vergo'da yaşıyordur diye düşünüyorum ben.Vergo'nun yaşadığına dair bir şey var mıydı?