Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Lucky Luke ve diğer inkarcılar! :D

Neden Luffy değil Nika;
  • Zunisha, Nika'nın uyanışıyla beraber tepki verip, Joy Boy Nika vurgusu yapıyor.
  • Nika meyvesinin bir iradesi var ve bilinçli bir şekilde taşıyıcılarını seçip dünya hükumetinden kaçıyor.
  • Grosei, Nika'dan bahsederken Zoan'ların kendi iradesi olduğunu belirtiyor.
  • Nika, Kaido ile konuşurken Luffy'nin öldüğünü kabul ediyor.
  • Vegapunk, uyanmış zoanların kullanıcısının aklını ele geçirme eğiliminde olduğunu belirtiyor.
  • Vegapunk, Nika'yı gördüğünde Luffy'den değil antik metinlerdeki Tanrı'dan bahsediyor.
  • Nika, gözlük yaratabiliyor.
Bunların tamamı mangada geçen bilgiler. Luffy nerede, nerede arkadaşım gösterin?! Luffy yok! Nika ile birlikte en ufak Luffy vurgusu kalmadı, Luffy bildiğin tanrının taşıyıcısıymış, varsa yoksa Nika! Yani mangada Nika vurgusu yapan bu kadar bilgi varken, belki aklıma gelmeyen de vardır, ben nasıl yanılıyorum. E tabi ki Luffy değil Nika!:/

Bu arada, Tanrı Nika'yı inkar ettiğiniz için, size topluca inkarcı diyeceğim. Ayrıca şu yukarıda paylaştığım bilgilerin her biri için ayrı ayrı manga sayfası atacaktım ama siz inkarcılar için bu kadar emek ve mesai bile fazla. :D
Cevap vermeye gerek kalmamış @Alpamis gereken cevabı yeterince vermiş zaten.Ek olarak şunu ekleyeyim sadece bu yukarıda saydığın şıkların neredeyse hepsine enma olarak sorsabilirsin zoroya bundan sonra Enma diye sesleniyor musun?

Tabi ki değil. Aynıysa açıkla arkadaşım. Sadece Enma da değil, diğer meyvelerle Nika da aynı şey değil.
Kılıç için normal bir kılıç değil dendi kılıç için odenin ruhunu hissettirdiği söylendi kılıç kendi benliği varmış gibi odenin kızının çaldığı müzik aletine tepki verdi kılıç kral haki kullanmayı öğretti kılıç cehennem tanrısı diye anılıyor ama sorsan aynı değil aynen aynen :oleyo2:

Kılıç için normal bir kılıç değil dendi kılıç için odenin ruhunu hissettirdiği söylendi kılıç kendi benliği varmış gibi odenin kızının çaldığı müzik aletine tepki verdi kılıç kral haki kullanmayı öğretti kılıç cehennem tanrısı diye anılıyor ama sorsan aynı değil aynen aynen :oleyo2:
Neyse, bu tartışma anlamsız keza haksız olma ihtimalim yok. :D

Bahsettiğin şey ihtimal değil meyvenin iradesi. Buna ihtimal, şans dersen tonla tartışma boşa gider keza meyvenin iradesi çok net anlaşılıyor, o sayfadaki grosei diyaloglarından. 800 yıl boyunca kaçıyor, dünya hükümeti ele geçirmek istiyor bi türlü başarılı olamıyor vs. O diyalogları okuyup meyvenin iradesi yok diyebiliyorsak, tartışmamızın da bir anlamı yok.

Şans değil, Tanrı'nın eli.

Sadece ismi buda, herhangi bir özel niteliği yok. Muhtemelen şekil itibarıyle benzerliğinden. Yani ikisi aynı şey değil.
Luffy de şekil itibari Nika'nın formunu alıyor. Sengoku da aynı şey. Farkı yok.

Luffy de şekil itibari Nika'nın formunu alıyor. Sengoku da aynı şey. Farkı yok.
  • Oden: 20 yıl sonra Joy Boy gelecek, sınırları açın.
  • Kaido: Beni yenecek kişi Joy Boy.
  • Ve daha pek çok Luffy'i işaret eden bilgi.
Biz de sanıyoruz ki Luffy bir şekilde bu işi üstlenecek, tarihte anlatılan seçilmiş kişi olacak. Tamam sorun yok, zaten belli bu adam seriinin ana karakteri, Joy Boy'da olur güneş tanrısıda. He bu arada, Whos Who Tanrı Nika'dan ilk bahsettiğinde ben Nika'nın farklı birisi olabileceğini bile düşünmüştüm, yani Joy Boy başka Tanrı Nika Başka. Her neyse...

Geldiğimiz noktada taa balık adam adasından bu yana beklediğimiz Joy Boy'un Luffy değil, Nika meyvesi olduğunu öğrendik. Arkadaşım bunu anlamak bu kadar zor değil, olay Luffy'de değil Nika meyvesindeymiş. Nasıl? Yukarıda bahsettim Grosei, Vegapunk, Zunisha bu üçünün Nika uyanışına verdiği tepkiye ve diyaloglara bakarsan, bütün olayın meyvede olduğunu anlarsın. Sonra da neden Luffy değil Nika?!

İşin kötü tarafı, Luffy'i bi tarafa paçavra gibi atıp, karakterini kişiliğini her bi şeyini, Nika'yı ön plana çıkaran pek çok bilgi varken hala aynı şeyi savunabiliyorsunuz.

Biliyorum zor, kabul etmek istemiyorsunuz ama yapacak bir şey yok.

Eğer çok konduramıyorsanız Luffy'de derim ama yok yani, kendinizi kandırmayın :D

• Oden: 20 yıl sonra Joy Boy gelecek, sınırları açın.
  • Kaido: Beni yenecek kişi Joy Boy.
  • Ve daha pek çok Luffy'i işaret eden bilgi.
Biz de sanıyoruz ki Luffy bir şekilde bu işi üstlenecek, tarihte anlatılan seçilmiş kişi olacak. Tamam sorun yok, zaten belli bu adam seriinin ana karakteri, Joy Boy'da olur güneş tanrısıda. He bu arada, Whos Who Tanrı Nika'dan ilk bahsettiğinde ben Nika'nın farklı birisi olabileceğini bile düşünmüştüm, yani Joy Boy başka Tanrı Nika Başka. Her neyse...

Geldiğimiz noktada taa balık adam adasından bu yana beklediğimiz Joy Boy'un Luffy değil, Nika meyvesi olduğunu öğrendik. Arkadaşım bunu anlamak bu kadar zor değil, olay Luffy'de değil Nika meyvesindeymiş. Nasıl? Yukarıda bahsettim Grosei, Vegapunk, Zunisha bu üçünün Nika uyanışına verdiği tepkiye ve diyaloglara bakarsan, bütün olayın meyvede olduğunu anlarsın. Sonra da neden Luffy değil Nika?!

İşin kötü tarafı, Luffy'i bi tarafa paçavra gibi atıp, karakterini kişiliğini her bi şeyini, Nika'yı ön plana çıkaran pek çok bilgi varken hala aynı şeyi savunabiliyorsunuz.

Biliyorum zor, kabul etmek istemiyorsunuz ama yapacak bir şey yok.

Eğer çok konduramıyorsanız Luffy'de derim ama yok yani, kendinizi kandırmayın :D
Joy boy Nika meyvesi olsa Zunisha sanki burdaymıssın gibi demez. Çok tutarsız konuşuyon. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık