Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
shanks,garp bunların hiçbiri adam değil. Hele shanks ne o taktik savaşları,dostlar alışverişte görsün tarzı nabza göre şerbet vermeler? Açık açık ne olduğunu gösterde bilelim çakal oğlu çakal

@Lucky Luke ve diğer inkarcılar! :D

Neden Luffy değil Nika;
  • Zunisha, Nika'nın uyanışıyla beraber tepki verip, Joy Boy Nika vurgusu yapıyor.
  • Nika meyvesinin bir iradesi var ve bilinçli bir şekilde taşıyıcılarını seçip dünya hükumetinden kaçıyor.
  • Grosei, Nika'dan bahsederken Zoan'ların kendi iradesi olduğunu belirtiyor.
  • Nika, Kaido ile konuşurken Luffy'nin öldüğünü kabul ediyor.
  • Vegapunk, uyanmış zoanların kullanıcısının aklını ele geçirme eğiliminde olduğunu belirtiyor.
  • Vegapunk, Nika'yı gördüğünde Luffy'den değil antik metinlerdeki Tanrı'dan bahsediyor.
  • Nika, gözlük yaratabiliyor.
Bunların tamamı mangada geçen bilgiler. Luffy nerede, nerede arkadaşım gösterin?! Luffy yok! Nika ile birlikte en ufak Luffy vurgusu kalmadı, Luffy bildiğin tanrının taşıyıcısıymış, varsa yoksa Nika! Yani mangada Nika vurgusu yapan bu kadar bilgi varken, belki aklıma gelmeyen de vardır, ben nasıl yanılıyorum. E tabi ki Luffy değil Nika!:/

Bu arada, Tanrı Nika'yı inkar ettiğiniz için, size topluca inkarcı diyeceğim. Ayrıca şu yukarıda paylaştığım bilgilerin her biri için ayrı ayrı manga sayfası atacaktım ama siz inkarcılar için bu kadar emek ve mesai bile fazla. :D

Neden Luffy değil Nika;
  • Zunisha, Nika'nın uyanışıyla beraber tepki verip, Joy Boy Nika vurgusu yapıyor.
  • Nika meyvesinin bir iradesi var ve bilinçli bir şekilde taşıyıcılarını seçip dünya hükumetinden kaçıyor.
  • Vegapunk, uyanmış zoanların kullanıcısın aklını ele geçirme eğiliminde olduğunu belirtiyor.
  • Vegapunk, Nika'yı gördüğünde Luffy'den değil antik metinlerdeki Tanrı'dan bahsediyor.
Bunların tamamı mangada geçen bilgiler. Luffy nerede, nerede arkadaşım gösterin?! Luffy yok! Nika ile birlikte en ufak Luffy vurgusu kalmadı, Luffy bildiğin tanrının taşıyıcısıymış, varsa yoksa Nika! Yani mangada Nika vurgusu yapan bu kadar bilgi varken, belki aklıma gelmeyen de vardır, ben nasıl yanılıyorum. E tabi ki Luffy değil Nika!:/

Bu arada, Tanrı Nika'yı inkar ettiğiniz için, size topluca inkarcı diyeceğim. Ayrıca şu yukarıda paylaştığım bilgilerin her biri için ayrı ayrı manga sayfası atacaktım ama siz inkarcılar için bu kadar emek ve mesai bile fazla. :D
Nika değil neden Luffy;
  • Zunisha daha sonra Joy Boy sanki burdaymışsın gibi diyip gelenin Joy Boy olmadığını söylüyor. Sonra da Luffy'i ima edecek şekilde (him) zamiriyle umutlarımı ona bağlamaktan başka bir şey elimden gelmiyor diyor.
  • Nika meyvesinin iradesi var demiyor doğrudan. Tüm zoanları kastedecek şekilde sonuçta bir zoan meyvesi iradesi var diyorlar. Bu da her zoanın iradesi olduğunu Nika meyvesinin bir istisna olmadığını kanıtlıyor.
  • Nika Luffy'nin öldüğünü kabul ediyor gibi bir şey yok.
  • Uyanmış zoanların kullanıcısının aklını etkilediğini zaten 1044'ten 1048'e kadar hep dedik. Sonra bunun da tüm zoanlar için geçerli olduğunu öğrendik.
Bilgileri yanlış yorumlamamak lazım. Nika'nın G5 modta Luffy'nin davranışlarına etki ettiği çok açık. Ama Luffy gitti Nika geldi bir bir şey yok. Öyle bir şey olsa kimseyi tanımazdı. Luffy'nin duygularıyla Kinemon'dan Momo'dan bahsedemezdi.

Büyük patladınız bu konuda. Biz eğer ki kişilik tamamen değişiyorsa bu bütün zoanlar için hatta tüm meyve yiyen karakterler için geçerli olur dedik. O zaman da hiçbir meyve kullanıcısının kişiliğinden bahsedilemez dedik. Zaman bizi haklı çıkardı.

Luffy'e Nika diyen, Zoro'ya Enma, Mihawk'a Yoru, WB'ye Gura Gura, Kaido'ya Ejderha demeye hazır olmalıdır.:D

Neden Luffy değil Nika;
  • Vegapunk, uyanmış zoanların kullanıcısının aklını ele geçirme eğiliminde olduğunu belirtiyor.

Meyvesini uyandırıp aklı ele geçirilen zoan kullanıcıları örnekleri görmüştük Impel Down'da. Lucci'de böyle bir durum yok ama. Lucci meyve üzerinde hakimiyet kurabilecek iradeye sahip de Luffy değil mi?

4.maddeyi anlamadım, Kaido Luffye kimsin sen diye sorunca Luffy seni aşıp korsanlar kralı olacak kişiyim demiyor muydu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık