Biz Zoro > Luffy diyorduk, Luffy diye biri yokmuş aslında sıkıntı büyükŞimdi siz Zoro>Luffy dediniz Zoro>Joy Boy demediniz o yüzden sizin açınızdan bir sıkıntı yok avukatlık yapıyorum bak size.
Biz Zoro > Luffy diyorduk, Luffy diye biri yokmuş aslında sıkıntı büyükŞimdi siz Zoro>Luffy dediniz Zoro>Joy Boy demediniz o yüzden sizin açınızdan bir sıkıntı yok avukatlık yapıyorum bak size.
King'i yenmek için değil,King'ten sonraki düşmanlara hazırlık için olmasın H.hakili Zoro 2 dkda hiç etti adamı.Ki bu Zoro dövüşte yaraları açılan,hakaiden dolayı yaralı bir Zoro'ydu.Enma'nın h.haki yemek istemesini saymıyorum daha.Senin önünde daha uzun mu uzun yıllar olabilir ama bu kadar yazıyı okuyamam malesef.
King harcadı ya Enma keyfine haki çekmiyor herhalde hepsi King’i yenmek için.Son saldırıda depoyu boşalttı Zoro da ölümü gördü.King’e yazar her türlü.
İksir tamamen Zoro'yu iyileştirdi. Hakaiyi falan geçti artık.King'i yenmek için değil,King'ten sonraki düşmanlara hazırlık için olmasın H.hakili Zoro 2 dkda hiç etti adamı.Ki bu Zoro dövüşte yaraları açılan,hakaiden dolayı yaralı bir Zoro'ydu.Enma'nın h.haki yemek istemesini saymıyorum daha.
Savaşta yaraları o yüzden açıldı,10 dakikada nefes nefese kaldı yani.Enma'nın en kritik yerde çıkardığı sıkıntılar da var üstüne üstlük.King diyor bunu.Kılıcı tarafından yenilen bir kılıç ustası ilk kez görüyorum diyerek.İksir tamamen Zoro'yu iyileştirdi. Hakaiyi falan geçti artık.
Benim cümlemde king kizarudan hizli yorumu cikmiyor ki ?
Marco da mistik zoan var katakuri de yok
King'te özel ırk var katakuri'de yok op ta zaman kavraminin pek onemi yok "hemen indirdi" diyerek karakteri gömmek dogru degil benim icin kata kingten her konuda üst degil kingin savunması ve dayanikliligi katakuriden üst diğer alanlarda kata üstün olsada bu onu kingten ayri ligte tutmam icin yeterli degil hala ayni ligin adamlarilar
Bu cümlenden ne anlamam gerekiyor?serideki en hızlı adamlardan biri olan kizaru'yu sollayacak kadar hızlı
Yamato bir tayfa üyesi değil, Yamato'yu Beyazsakal & Roger korsanlarının Oden'i gibi düşünebilirsin. Ayrıca King > Katakuri olduğu için kurduğun denklem bence makul değil.Yaptığım denklem konusunda ne düşünüyorsun peki? Yonkou tayfası bu. Denk güçleri olması lazım.
@Sir Crocodile senin mesajlarını okumadığının itirafı geldiSenin önünde daha uzun mu uzun yıllar olabilir ama bu kadar yazıyı okuyamam malesef.
O mangayı düzgün okumuyor ki benim mesajlarımı okusun...@Sir Crocodile senin mesajlarını okumadığının itirafı geldi
O hep aynı şeyleri yazıyor kopyala yapıştır artık ezberledim. Başına sonuna ortasına baksan yeterli yada hikaye anlatmadığı paragrafa.@Sir Crocodile senin mesajlarını okumadığının itirafı geldi
Luffy şu kancanın ucundayken Nika ortaya çıksa nasıl olurdu?O mangayı düzgün okumuyor ki benim mesajlarımı okusun...