Son bir kaç ayı saymazsak 10 yıldır Zoro > Luffy olduğu net görüldü zatenArkadaş Zoro>Luffy diyen birisi olarak en güzel rüyayı Allah sana gördürtmüş Ne anlatıyorsun sen ya
Son bir kaç ayı saymazsak 10 yıldır Zoro > Luffy olduğu net görüldü zatenArkadaş Zoro>Luffy diyen birisi olarak en güzel rüyayı Allah sana gördürtmüş Ne anlatıyorsun sen ya
Meyveyi yediği gün, Luffy güncel Zorodan güçlüymüş zatenSon bir kaç ayı saymazsak 10 yıldır Zoro > Luffy olduğu net görüldü zaten
Zoro dinlenmeden peş peşe kaç tane Luffy tekleyebilir?Son bir kaç ayı saymazsak 10 yıldır Zoro > Luffy olduğu net görüldü zaten
Biz Zoro > Luffy dedik her zaman Joyboy'u biz Zoro > Luffy dediğimiz sırada Oda bile bilmiyorduMeyveyi yediği gün, Luffy güncel Zorodan güçlüymüş zaten
Çok fazla ya, Hody ısırdı diye ölüyordu oradan hesap et, var bir 30-40Zoro dinlenmeden peş peşe kaç tane Luffy tekleyebilir?
Kahkaha attım. Sodayı püskürttüm.Son bir kaç ayı saymazsak 10 yıldır Zoro > Luffy olduğu net görüldü zaten
Yine seraplarınla gerçekleri karıştırmışsın.Biz Zoro > Luffy dedik her zaman Joyboy'u biz Zoro > Luffy dediğimiz sırada Oda bile bilmiyordu
Çok fazla ya, Hody ısırdı diye ölüyordu oradan hesap et, var bir 30-40
Zoro büyük adam.Kendi inanmadığı şeye fanlarını inandırabiliyorSon bir kaç ayı saymazsak 10 yıldır Zoro > Luffy olduğu net görüldü zaten
Gerçeklere karşı insanların değişik tepkiler verdiği test edilip onaylanmıştır örneğin sitenin gördüğü en büyük lütfücülerden biri olan @II. Invictus bu gerçeğe püskürtme eylemi ile karşılık vermiş ama gördüğüm kadarıyla sen daha sıradan bir tepki vermişsin, canın acımışYine seraplarınla gerçekleri karıştırmışsın.
Şimdi siz Zoro>Luffy dediniz Zoro>Joy Boy demediniz o yüzden sizin açınızdan bir sıkıntı yok avukatlık yapıyorum bak size.Biz Zoro > Luffy dedik her zaman Joyboy'u biz Zoro > Luffy dediğimiz sırada Oda bile bilmiyordu
Çok fazla ya, Hody ısırdı diye ölüyordu oradan hesap et, var bir 30-40
Adam komik bulmuş gülmüş. Ben de güldüm ama senin için endişelendim. Farkımız buGerçeklere karşı insanların değişik tepkiler verdiği test edilip onaylanmıştır örneğin sitenin gördüğü en büyük lütfücülerden biri olan @II. Invictus bu gerçeğe püskürtme eylemi ile karşılık vermiş ama gördüğüm kadarıyla sen daha sıradan bir tepki vermişsin, canın acımış