Nasıl güzel olmuş mu :dd.dKid geçen Law'ın fırlattığı odunlardan korkup ruhunu teslim ediyordu. Toei tinerci düşmanı
En güzeli
Nasıl güzel olmuş mu :dd.dKid geçen Law'ın fırlattığı odunlardan korkup ruhunu teslim ediyordu. Toei tinerci düşmanı
En güzeli
Şeytani auranı her daim takdir etmişimdir SedaaaNasıl güzel olmuş mu :dd.d
Şeytani auranı her daim takdir etmişimdir Sedaaa
Ortalama ömrün kısa olduğu dönemlerde hali vakti gelenler savaşta öleyim diye bir hale girermiş. Savaşa yüklenen anlam, savaşta ölene yüklenen anlam (kahraman, şehit, öbür dünyada bağ bahçe) öldükten sonra ailesinin gördüğü itibar falan derken böyle bir haleti ruhiyeye girmiş millet. O muhabbeti salt olarak almış ve altını doldurma gereği duymamış olabilirKaidonun neden intihar etmeye çalıştığı hala aydınlatılmadı. Onun yerine soda sürekli luffy vs kaido yu gereksiz uzatıp 3 kere k.o oluşunu gösterdi. Zaten luffynin kaidoyu yeneceği bu kadar bariz belliyken bu savaşı gereksiz uzatmak yerine, kaidonun geçmişini ve neden intihar etmek istediğini anlatamaz mıydı ?
Sanırım ben sebebini çözdüm. Böyle rezil bir şekilde , defalarca bayılttığı adamdan plot armor sayesinde dayak yemesi ve kesip biçtiği insanlara bir kılıf biçilerek burnu kanamamış halde kurtulmalarındansa (özellikle kinemon) , kaido reis akıllarda sağlam kalıp , panel fazlalığına sebep vermeden(özellikle orochi ve raizo ) ölecekti ne güzel. Şuan olduğumuz yere daha hızlı gelirdik.Kaidonun neden intihar etmeye çalıştığı hala aydınlatılmadı. Onun yerine soda sürekli luffy vs kaido yu gereksiz uzatıp 3 kere k.o oluşunu gösterdi. Zaten luffynin kaidoyu yeneceği bu kadar bariz belliyken bu savaşı gereksiz uzatmak yerine, kaidonun geçmişini ve neden intihar etmek istediğini anlatamaz mıydı ?
Boşuna demiyoruz hurdacı adamı sadece annesi sever...
Etiketlemeseydin de görmeseydim gerçekten kör oldum
Bence de bizim kitle daha kaliteli. Ara sıra saçlamasak daYabancı forumlarda Bonneyin Kumanın kızı olabileceği ihtimalini sanki yeni bir şeymiş gibi acayip uçmuşlar. Korsanfan kitlesi bunlardan on kat kaliteli diyince laf yiyoruz ondan sonra. Neyse seviliyorsunuz…