Torpil sevmem, o yüzden umursamadım.Animatörler Zoro fanı Kid ile uğraşmazlar bile bunu bulduğuna şükret iki tane hurda parçası da çizebilirlerdi.xD
Torpil sevmem, o yüzden umursamadım.Animatörler Zoro fanı Kid ile uğraşmazlar bile bunu bulduğuna şükret iki tane hurda parçası da çizebilirlerdi.xD
Sevmem deyip avatar banner kombosu. Mahalle baskısından korkma bu kadarSevdiğimden değil ya korkunç gözüküyor o hoşuma gitti. Hem ne sevicem 1000li bölümlerde gözüken karakteri . Sonuna kadar brokçuyuz frankyciyiz biz.
Yok ben saldım zaten de Luffyci arkadaşlar şanslarını zorlayınca cevap hakkı doğuyor.@Rika Nika savaşlarını ciddiyetle takip etmenin anlamı yok, tom ve jery izler gibi bundan sonra.
Zoro savaşında kimi daha çok merak ediyorsunuz? Enma mı? Zoro mu?Yok ben saldım zaten de Luffyci arkadaşlar şanslarını zorlayınca cevap hakkı doğuyor.
Ben ikisini de pek umursamıyorum. Patlayanın üzerinden mizahı yapar eğleniriz olay o.+1 tarikatı gördüm ama -1'e ilk defa şahit oluyorum.
Kid geçen Law'ın fırlattığı odunlardan korkup ruhunu teslim ediyordu. Toei tinerci düşmanı
En güzeliBen ikisini de pek umursamıyorum. Patlayanın üzerinden mizahı yapar eğleniriz olay o.
Enma ve Nika aynı şey değil :dZoro savaşında kimi daha çok merak ediyorsunuz? Enma mı? Zoro mu?
Seni daha çok merak ediyorum. Acaba ne Zoro'na gidecek de nasıl kıvranacaksın diye. Nika çok canını yakmış çokZoro savaşında kimi daha çok merak ediyorsunuz? Enma mı? Zoro mu?
O Zoro'na gittiğini avatar yapıyor oradan anlarsın.Seni daha çok merak ediyorum. Acaba ne Zoro'na gidecek de nasıl kıvranacaksın diye. Nika çok canını yakmış çok