Retcon.Burada ki uçanlar mı kanatlılar mı ? Yalan mı oldu bu sayfa da ? @Smoker
Beynim ters döndü izlerken ama güldüm de bayağı.Luffy ve Zoro'nun ses sanatçıları birbirini seslendirmiş. Acayip yakışmamış
Aynen. Sesler o kadar yer etmiş ki, gözümle gördüğüme inanamadım.Beynim ters döndü izlerken ama güldüm de bayağı.
Luffy vs Kaido olsa ben hala bir tık Kaido'nun güçlü olduğunu düşünüyorum ama dövüş sonu Kaido da bitik durumda olur. Zoro ve Law Bb'yi çok fena döver. Yamato ve Kid de Bm'yi alır. Bitik Kaido'yu indirirler sonra.BB meyvesinden ötürü çok kırık. Luffy güncel haliyle bir yonkoyu 1 e 1 aldı desek bile Zoro hariç BB karşısında avantajlı olan yok.
Meyvesiz Law'ın bir yonko karşısında Zoro kadar dayanabileceğini düşünmüyorum.Luffy vs Kaido olsa ben hala bir tık Kaido'nun güçlü olduğunu düşünüyorum ama dövüş sonu Kaido da bitik durumda olur. Zoro ve Law Bb'yi çok fena döver. Yamato ve Kid de Bm'yi alır. Bitik Kaido'yu indirirler sonra.
Law'ın meyvesini iptal edecek kadar vakit bulamayabilir Bb. Meyvesiyle beraber baya hızlı Law. Ki onu yaparken onu doğrayacak bir Zoro var.Meyvesiz Law'ın bir yonko karşısında Zoro kadar dayanabileceğini düşünmüyorum.
Vs konusu açsak ya aslında...Law'ın meyvesini iptal edecek kadar vakit bulamayabilir Bb. Meyvesiyle beraber baya hızlı Law. Ki onu yaparken onu doğrayacak bir Zoro var.
@Tiksav Lee aga patlat bir tane güncel Luffy Zoro Yamato Law Kid vs Kaido Bb BmVs konusu açsak ya aslında...
@Tiksav Lee aga patlat bir tane güncel Luffy Zoro Yamato Law Kid vs Kaido Bb Bm