Bu saçma ödül artışlarından sonra Mihawk, Beckmann ve Weevil'ın ödülleri ne olur sizce ?
Mihawk'ı çok uzun zamandır 3 milyar bekliyorum. Beckman, Teach'in ilk ödülünden düşük, King'in ödülünden yüksek olur.Bu saçma ödül artışlarından sonra Mihawk, Beckmann ve Weevil'ın ödülleri ne olur sizce ?
Mihawk:2.200Bu saçma ödül artışlarından sonra Mihawk, Beckmann ve Weevil'ın ödülleri ne olur sizce ?
E. Odanın mizacıylaBu saçma ödül artışlarından sonra Mihawk, Beckmann ve Weevil'ın ödülleri ne olur sizce ?
@King @Tiksav Lee
King vs Marco anime olayına ne diyorsun? Animede doğru yansıtmışlar King üstün geliyor.
Şu Batman olayı nasıl bir rezillikti ya. Seriyi sadece animeden takip eden adamın kafasında çok başka bir güç dengesi vardır.Bu adamın luffy ve zoro’yu tuttuğu animeyi ciddiye almayın artık. Sanji vs King’i de uydurdular saçma sahneler eklediler.
Animeyi takip edenlerin gözünde haplı hody>Yc3’tür muhtemelen.Şu Batman olayı nasıl bir rezillikti ya. Seriyi sadece animeden takip eden adamın kafasında çok başka bir güç dengesi vardır.
Mihawk'ı çok uzun zamandır 3 milyar bekliyorum. Beckman, Teach'in ilk ödülünden düşük, King'in ödülünden yüksek olur.
Mihawk bundan sonra bir oluşuma dahil olmayıp en yüksek ödüle sahip olan karakter olarak karşımıza çıkar. Ben de @Tiksav Lee gibi 2.5m-3m arası bir şey bekliyorum.Mihawk:2.200
Beckman: 1.400
Weevil: 1.200
Akainu yonko seviyesiNika artık bizim safımızda bizim bu saatten sonra sırtımız yere gelmez. Sen ne diyon.
Evet. Onun aslı en az
Yonkou >>Amiral
Şimdi buradaki her cümle ayrı ayrı uydurma olduğundan bir şeyler denebilirdi ama o listedeki ponponkız Aramaki için yazdıkların diğer hepsini gölgede bırakıyor be.Akainu yonko seviyesi
Aokiji yonko seviyesi
Kizaru yonko seviyesi alt sınırı
Fuji şu an amiral seviyesi. Meyve uyandırınca Kizaru'yu geçebilir yonko seviyesi olur.
Ryo'da yonko seviyesi çıksa sırıtmaz.
Kısaca yonko=amiral