Ben yurttaşlarımızın yeteneğinden şüphe duymuyorum ama bir spor doktrinimiz yok. Sporcu sayısında ciddi bir artış olduğu doğru ama bunun esas sebeplerinden birisi takım sporu olarak daha önce olimpiyatlarda yer almazken 11 tane voleybolcuyla gidiyor olmamız etkili.Yavaş yavaş gelişiyor önceden bunlarda yoktu. Halter güreş. Şunun şurasında spor liseleri falan açılalı ne kadar oldu ?
Memlekette boğaz kavgasından spor dalları ile ilgilenemiyorlar yoksa eminim neler neler vardır.
Benim anlamadığım hepsinin kondisyon bitiyor 3-5 dakika sonra. Çok garip bir spor. İzlemesi de pek keyifli değil.Madalya alabilecek muhtemelen tek devşirme sporcumuz, Judoda bronz maçını kaybetti. Judo kadar saçma bir spor yok sanırım. Bu sporu olimpiyatlarda tutup karateyi almıyorlar. Rezalet. Kore 16. madalyasını aldı. Biz 3te kaldık. Bu da ayrı rezalet.
Ekleme: Judodaki kötü sonuçlarımıza rağmen boksta kadın sporcularımızdan biri yarı finalde madalyayı garantilerken 4 tanesi çeyrek finalde yarışacak. Yarın Busenazların çeyrek finali var.