Seni karadenizden Erzurum tarafına alalım xDBeni de döver.
Seni karadenizden Erzurum tarafına alalım xDBeni de döver.
XY kromozomu varsa kadın değil demektir?bunu adil bir şekilde düzenlemek organizasyonun görevi kadının üzerine yöneltilen hakaretlerin bir anlamı yok
Konunun o kadar detayını bilmiyorum, bunun yeterliliğini, adaletini organizasyonun sağlaması lazım bildiğim kadarıyla(?) kendini kadın olarak tanımlayan biri olduğu için kadın diyorumXY kromozomu varsa kadın değil demektir?
Kendisini ne olarak tanımladığı beni pek ırgalamıyor.Konunun o kadar detayını bilmiyorum, bunun yeterliliğini, adaletini organizasyonun sağlaması lazım bildiğim kadarıyla(?) kendini kadın olarak tanımlayan biri olduğu için kadın diyorum
Kas gücü ortada italyan kadın direk bıraktı maçı. Tanımlama cart curt ile olacak iş değil bu batının pok yemesi.Konunun o kadar detayını bilmiyorum, bunun yeterliliğini, adaletini organizasyonun sağlaması lazım bildiğim kadarıyla(?) kendini kadın olarak tanımlayan biri olduğu için kadın diyorum
2020 olimpiyatlarında bahsettiğimiz kadın başka bir kadına (sanırım irlandalı) bir kadına yeniliyor, İtalyan maçtan önce de rakibi hakkınnda saldırgan denilebilecek tarzda söylemleri var çekilmesi çok da anormal değil, bu kadın olimpiyatlara uygundur değildir bilemem ama trans dahi olmayan birinin üzerinden transfobi başlığında nefret kusmak medyanın acizliğidir bana kalırsaKas gücü ortada italyan kadın direk bıraktı maçı. Tanımlama cart curt ile olacak iş değil bu batının pok yemesi.
Yavaş yavaş gelişiyor önceden bunlarda yoktu. Halter güreş. Şunun şurasında spor liseleri falan açılalı ne kadar oldu ?Ersu tekrar finalde. Umarım bu sene madalya alabilir. 16 yaşındaki Kuzey de yüzmede finale kalan ilk sporcumuz olmuş. İşte bireysel birkaç başarıya seviniyoruz. Rezalete devam.