Amiral gelmez, Kaido kesinlikle yenilecek. Mom da bir şekilde aradan çıkabilir.2 3 amiral gelmedigi sürece 2 yonkou inmez. Onu çıkar aklından.
Ayrıca zoro gömmüyorum, objektif yaklaşıyorum
Amiral gelmez, Kaido kesinlikle yenilecek. Mom da bir şekilde aradan çıkabilir.2 3 amiral gelmedigi sürece 2 yonkou inmez. Onu çıkar aklından.
Bu kadar objektif olma. Zoro'yu en son thriller bark ta gördük.2 3 amiral gelmedigi sürece 2 yonkou inmez. Onu çıkar aklından.
@Roronoa Zoro bu cevabım konuya aykırı mı ? Kaldırmam gerekir mi ?Bu kadar objektif olma. Zoro'yu en son thriller bark ta gördük.
Yalnız 2-3 amiral gelecekse Luffy'i de almadan gitmezler.
Ben de mom'ın düşceğini çok düşünüyorum.Amiral gelmez, Kaido kesinlikle yenilecek. Mom da bir şekilde aradan çıkabilir.
Sıkıntı bu işte. En son 10 yıl önce tam gücünü gördüğümüz karakter için havalara ucmaya gerek yok.Bu kadar objektif olma. Zoro'yu en son thriller bark ta gördük.
Yalnız 2-3 amiral gelecekse Luffy'i de almadan gitmezler.
Bu adamlar eklenirse Zoro Who uzun sürer. Sasaki Luffy için atıştırmalık tadında olur. Kid Luffy gibi erkenden çeker Apoo'nun fişiniKide yardıma who ile sasaki gelse, kid vs apoo, zoro vs who, sasaki vs luffy görsek. o sırada queen de bunları izlese falan. Zaten who ile sasaki bunların koltuğa göz dikmişti diye de dövüşe karışmaz.
Denizciler net gelmeyecek gibi ya Beyazsakal korsanları ve Oden dirilmediği sürece işimiz zor2 3 amiral gelmedigi sürece 2 yonkou inmez. Onu çıkar aklından.
Luffy kingi anca ölüm kalım savaşında, zoro whoyu güle oynaya alır.Zoro'nun who aldığı yerde luffy queen'i almalı.
O zaman seri sonu Luffy " Korsanlar Kralı" olamaz sadece "One Piece"i bulmuş olur.İki imparatorda düşmez.Sadece Wano'dan kovulabilir o kadar
Öyle bir durumda hala Luffy'nin rakibi olan iki tane canavar serinin içinde kalmış olur. Hikayenin artık kısalması gerekiyor uzaması değil.İki imparatorda düşmez.Sadece Wano'dan kovulabilir o kadar
Luffy, beğenilmeyen güçsüz görülen Rayleigh'in yanında 2 yıl eğitim yaptı döndü Dof'u ve Katakuri'yi yendi ve daha gücünün ne kadar arttığını bilmiyoruz. Hala Ray fb.leriyle güçlenebilir .Tamam Zoro'nun uçurulmaması gerektiğinin farkındayım ama Zoro'nun gömülmemesi de gerek. Bu adam serinin zirve isimlerinden birinin yanında iki yıl eğitim yaptı.Sıkıntı bu işte. En son 10 yıl önce tam gücünü gördüğümüz karakter için havalara ucmaya gerek yok.