İkincisi Punk Hazard'da sırtındaki Choper'la kapalı binanın içine duvarın arkasına ışınlanıyor.Law'ın yeteneği tam olarak nasıl işliyor ki? İki nesneyi hızlıca yermi değiştiyor yoksa bildiğin farklı boyut açmış gibi ışınlıyor mu? İlkini yapıyorsa eğer Dof tellerde parça pinçik olur mantıken.
Gerçekten mükemmel bir meyve.İkincisi Punk Hazard'da sırtındaki Choper'la kapalı binanın içine duvarın arkasına ışınlanıyor.
fujitora mı geliyor?
Ne olmuş tek alamasa ? Koskoca Ada ile komple bir kişi indirdiler sonucu 1v1 oldu bizde aynısını yaparız sıkıntı yokKing'in ödülünün yüksek çıkması Zoro sever arkadaşları niye heyecanlandırdı ki Zoro'nun King'i yenmesi zaten zordu,artık King'i tek alması im-kan-sız.
Oha yalnız bunu kimse dusunmemişti.fujitora mı geliyor?
bahahaha ya yeter artık şu günü geçmiş adamı konuşma be :dNe olmuş tek alamasa ? Koskoca Ada ile komple bir kişi indirdiler sonucu 1v1 oldu bizde aynısını yaparız sıkıntı yok
düşünmüştürler ya :S okumadım mesajları vardır birileri.Oha yalnız bunu kimse dusunmemişti.
#tweibanlansınbahahaha ya yeter artık şu günü geçmiş adamı konuşma be :d
düşünmüştürler ya :S okumadım mesajları vardır birileri.
önemli olan yeni bilgi yok mu, pic yok mu pic
Sonra Luffy Onigaşima'ya uçuyor falan, ayağa kalkıp "gençler, havadan gelecek saldırılara dikkat edin" diyorBirkaç bölüm sonraki efsane sahneyi yazıyorum.
King Luffy'e havada tekmeyi basar.
- Kaptanımız Kaido'ya o kadar kolay ulaşamazsın.
- Luffy : Acıdı.
- King : Yalancı.