O sahneden çok daha fazla sanji=zoro sahneleri gösteririm halbuki değil. Luffy Franky ilede denk kapışmıştı tayfaya gelmeden önce.Seride kaptanından daha güçlü sağ kol hiç görmedik. Göreceğimizi de sanmam. Ama Luffy ile Zoro arasında 2, 3 gömlek fark da yok bence. Visky Tepesinde birbirlerine girdiklerinde Oda ikisini eşit gösterdi. 2 yıl sonra yani şuan ne oldular bilemem. Çünkü Zoronun sınırını görmedik. Luffynin Katakuriyle dövüşünde kendi sınırını aştı. Ama Zoro için belirleyici birşey olmadı. 2 dövüşü var biri balık adam adasında diğeri Dresrosada. İkisi de Zoronun sınırlarını zorladığı dövüşler olmadı. Ama Oda asla ekmek teknesi olan Luffy'yi ikinci adama yedirmez. O yürek yok çünkü. O yüzden böyle Kaku ile Jyabura arasındaki dorik farkıyla Luffy öndedir. Sonradan bu fark açılır ama şuan tahminen böyledir.
Fakat bunları geçiyorum üstüne çok fazla aksi olduğunu gösteren sahne söylerim
Zoro mr1i alırken Luffy Croco ya yürüyor
Eneli es geçiyorum.
Luffy 4k dorulili lucciyi alırken Zoro 2200lük kakuyu alıyor. Sanji 2100lük adamı
Thriller barkta luffy gecko +oza yürürken zoro zombi ryuma +brookun gölgesine gidiyor
Pacifistayı tek parçalayan luffy sahnesi ile Zoro ve sanjinin aynı anda kestiği sahne var
Zoro dresrosada 2 yıldız ödül alırken luffyye 3 yıldız ödül konuluyor dofly tarafından.
Luffy dofa yürürken zoronun rakibi pica
Luffynin ödülü100 olduğunda zoro 30, 400 olduğunda zoro 120 sanji 77, 1500 olduğunda zoro 320 sanji 330
Serideki tüm kaptanlar sağ kollarından inanılmaz güçlü Dof-vergo, kata-bm, croco-mr1, wb-marco, moriah-absalom bu uzar gider.
Bu demek değil ki zoroyu ezikliyorum. Aksine Luffy gibi güçlü birinin en güçlü adamı o. Bu arc sonunfa Jacki alacak 1mlik adam olacak diyorum. Fakat Luffy bambaşka bir olay. Amiral seviyesine gelir. Elma ile armutu karıştırmamak lazım. İkiside candır ikisinide biz büyüttük