Babası dev, annesi Big Mom olabilir diye düşünüyorum. Smoothie'nin boyutlarına da bakılınca yani.Yani garip bir merak belirdi içimde nedene dair. Neden dev olması gerekli diye düşündün?
Babası dev, annesi Big Mom olabilir diye düşünüyorum. Smoothie'nin boyutlarına da bakılınca yani.Yani garip bir merak belirdi içimde nedene dair. Neden dev olması gerekli diye düşündün?
Hımm ben mesajdan evliliğin gerekliliği gibi anladım o yüzden merak etmiştim.Babası dev, annesi Big Mom olabilir diye düşünüyorum. Smoothie'nin boyutlarına da bakılınca yani.
Eğer Luffy, Kaido ile bire bir kapışacaksa; Brook'un da bununla kapışması çok da abes olmaz bence. Bu eleman Kaido'nun adamları arasında ne kadar güçlüyse Brook da Hasır Şapkalar tayfasında hemen hemen aynı oranda güçlü.Bu mu 3. sınıf nova ? Sayfaya iyi bak.
Hem öyle birşey yapmaz zaten olacak olsa bile.Hawkins'i bir başka nova Law'a yedirdi o bile kolay olmadı.Novaların itibarını düşünerek çiziyor.Biri cidden ses getirmeden bu adamları şu anlık indiremez.Bonney belki tek istisna olabilir.
Dev değil, uzun bacak kabilesinden.Babası dev, annesi Big Mom olabilir diye düşünüyorum. Smoothie'nin boyutlarına da bakılınca yani.
Babası dev, annesi Big Mom olabilir diye düşünüyorum. Smoothie'nin boyutlarına da bakılınca yani.
Evet dev değil, uzun bacak kabilesinden ama annesinin Big Mom olması dolayısıyla bir melez. Gene de bildiğimiz uzun bacaklardan pek de farklı durmuyor melez olması görünüşüne nedense o kadar da etki etmiyor olabilir.Dev değil, uzun bacak kabilesinden.
Lütfen troll olduğunu söyle.Bölüm 2025 de gelir sanırım.Sonraki bölümde kısmetse 2030 da.
Troll dede rahatlayalımBölüm 2025 de gelir sanırım.Sonraki bölümde kısmetse 2030 da.
3. sınıf tabi. Kid'le it dalaşına giriyor diye mi 2. ya da 1.sınıf nova ? Apoo Law'dan güçlü mü ? Değil. Law Luffy, Zoro ve Kid'den güçlü mü? Değil. Ee 3. sınıf nova işte Apoo ?Bu mu 3. sınıf nova ? Sayfaya iyi bak.
Hem öyle birşey yapmaz zaten olacak olsa bile.Hawkins'i bir başka nova Law'a yedirdi o bile kolay olmadı.Novaların itibarını düşünerek çiziyor.Biri cidden ses getirmeden bu adamları şu anlık indiremez.Bonney belki tek istisna olabilir.