İki sarışınliste biraz yanlış olmuş galiba :S düzelttim :dd
İki de esmer
Vs Zoro-kun
Allahu ekber
İki sarışınliste biraz yanlış olmuş galiba :S düzelttim :dd
Önceki tüm arclarda olduğu gibi.liste biraz yanlış olmuş galiba :S düzelttim :dd
Onlar ayrı bir güzel canımZoro ve Hiyori daha iyi
Apoo 2 bilemedin 3 atar.Öyle bir vs beklentisi olan varsa hiç beklemesin boşuna.Apoo vs Brook mu ahahah.
Evet olabilir Kaido'nun oğlu da onun gibi dev ise neden olmasınGeçen bölüm de dedim Smoothie'den başkası evlenemez.
Herkesin kendini boy boy aşması bekleniyorsa Brook'un Apoo'yu alması da olası. Apoo nova ama 3. Sınıf bir nova. Küçümsememek de lazım abartmamak da lazım.Apoo 2 bilemedin 3 atar.Öyle bir vs beklentisi olan varsa hiç beklemesin boşuna.
Apoo dediğimiz adam kişiliksiz falan ama Kid ile kapışıp hayatta kalan biri.Kid ile kapışarak rekabet ederek oturuyor masaya zaten.Fazla küçümseniyor.
Yani garip bir merak belirdi içimde nedene dair. Neden dev olması gerekli diye düşündün?Evet olabilir Kaido'nun oğlu da onun gibi dev ise neden olmasın
Bu mu 3. sınıf nova ? Sayfaya iyi bak.Herkesin kendini boy boy aşması bekleniyorsa Brook'un Apoo'yu alması da olası. Apoo nova ama 3. Sınıf bir nova. Küçümsememek de lazım abartmamak da lazım.