Onu da yapamadı da bakma. Katakuri adından beklenildiği gibi katakulli yaptı son virajda.En güçlü sağ kol Beckman çıkar.İkinci Marco olur üç king dört katakuri diye gider.Bu durumda Luffy en güçsüz sağ kolu dövmüş olur
Onu da yapamadı da bakma. Katakuri adından beklenildiği gibi katakulli yaptı son virajda.En güçlü sağ kol Beckman çıkar.İkinci Marco olur üç king dört katakuri diye gider.Bu durumda Luffy en güçsüz sağ kolu dövmüş olur
Ama bunlar vahşi ve birçok iş yapıyorlar o yüzden normalBaktığın zaman Jack direk 1 milyon,3.adam bide.
Sağ kol 1.5'dan fazla gibi çıkar duruyor.
Benim mantığım Luffy'den az olmalı der.
Hakkımızda bir şeyler olsaydı iyiydi. Assolistler en son gelir, sözüne güvenerek beklemedeyim.Haftaya ara olmaması yetti bana.
Şuna bak tertemiz ve pürüzsüz bir şekilde duruyor, adeta paketinden yeni çıkmış gibi... ben demiştim sıkıntıdan öyle duruyor diye... şimdi önüne çıkacaklar düşünsün artık, fena patlayacak düşmanların üstüne yeşil yeşil...
Zoronun vssi yeni bitti. Adamı yormayın P1 ile falan
Bölüm hızı sebebiyle Spoilerlar 3 ay önde gittiği için bilemiyoruzBurada yazılan spoilerların hiç doğru çıktığı oluyor mu?