Denjiro ile dövüşecekse meyvesi tutabilir gerçekten de. Gerçi uzun yoldan da olsa gidiliyor muhtemelen : ))Bu sefer meyve falan vermişler, gelişmiş yani.
Ama Jinbei'nin boş kalmaması lazım o Sasaki ile dövüşür bence. BM devre dışı kalacak zaten.
Denjiro ile dövüşecekse meyvesi tutabilir gerçekten de. Gerçi uzun yoldan da olsa gidiliyor muhtemelen : ))Bu sefer meyve falan vermişler, gelişmiş yani.
Hocam dur bir nefes alsın karakter, hemen Kaido'nun önüe atmayıneğer spoiler doğruysa zoro kaido ya dalacaği kesinlesti gibi bişey sanji king'i yenecekse zoro'nun page1'a karşı cok zorlanıcağnı sanmıyorum ardından da luffy kid marco law kaido'ya dalarlar.
@RedTeroR şuna bak nasıl da kasmış, denek zorlamış. Xd Yamato umarım taşır, kendine gelsin. Veyahut bi boş kerhane odasında nefes alsın olmuyor böyle.
Zoronun vssi yeni bitti. Adamı yormayın P1 ile falan
O benim kılıcım ve üstüne Zoro dayağı gelmekte olan...Edit: Daha doğrulanmamış ama böyle bir paylaşım var.
https://www.reddit.com/r/OnePiece/comments/ikghvg
One Piece chapter 989 title "You are.."
-King bounty and fights Sanji
-Pe-jiwann attacks Momo, Zoro defends with Yamato
-Uruthi transforms
-last page Strawhats(no Sanji and Zoro) fight Big Mom
-no break next week
from 5ch
Zoro terliyor pili bitmiş, üstelik dudağını da burkmuş artık ben bittim demiş resmen. Giftersler çok güçlü xD@RedTeroR şuna bak nasıl da kasmış, denek zorlamış. Xd Yamato umarım taşır, kendine gelsin. Veyahut bi boş kerhane odasında nefes alsın olmuyor böyle.
Sanji önce Daifuku'nun cin'inden kurtulsuneğer spoiler doğruysa zoro kaido ya dalacaği kesinlesti gibi bişey sanji king'i yenecekse zoro'nun page1'a karşı cok zorlanıcağnı sanmıyorum ardından da luffy kid marco law kaido'ya dalarlar.
Daha önce de söyledim adam sıkıntı dan huf haf lıyor millet bunu yorğunluk olarak alıgıladı cöp yerine ejder kesmek varken bu bu adam nasıl sıkılmasın. ?Hocam dur bir nefes alsın karakter, hemen Kaido'nun önüe atmayın