Keyifle okuyacağımız bi bölüm olması kâfi, görücez bakalım.Geçen bölüm dandikti, ben sadece spoiler gelmeden bir gün önce sızıntı var dedim. Bu bölümü ben çok beğendim şahsen. Eski Öne Piece tadı var.
Keyifle okuyacağımız bi bölüm olması kâfi, görücez bakalım.Geçen bölüm dandikti, ben sadece spoiler gelmeden bir gün önce sızıntı var dedim. Bu bölümü ben çok beğendim şahsen. Eski Öne Piece tadı var.
Yazılandan pek bir şey anlamadım, ama sanırım çocuğu kim bulursa bulsun hepsi meydan okuma hakkı kazanıyor. O yüzden hepsi gitmiyor.Sasaki ve Who gidiyor sadece sanırsam ?
Keyifle okuyacağımız bi bölüm olması kâfi, görücez bakalım.
Anladım teşekkürler senço Bence o kişi direk Who olacak ama bakalım.Yazılandan pek bir şey anlamadım, ama sanırım çocuğu kim bulursa bulsun hepsi meydan okuma hakkı kazanıyor. O yüzden hepsi gitmiyor.
Diğer türlü olsa çocuğu bulma uğruna birbirine girerdi bunlar. En azından Who ve Sasaki kesin dövüşürdü.Anladım teşekkürler senço Bence o kişi direk Who olacak ama bakalım.
Kaido fazla naif ya. Eski hali böyle asabi gibiydi.Page one ayakçılık yapıyordur yine.
Ulti, Kaido'ya yaptığı gideri Bm'ye yaparsa olacakları merak ediyorum.
Luffy'nin attığı dayaktan sonra çiçek oldu çiçek....Kaido fazla naif ya. Eski hali böyle asabi gibiydi.
Baya sakin adamlarına karşı