148 kripto sanjici vaziyet alın buralar karışacak. Gün yaklaşıyorBu doğruysa sanji fanları icin bayram demek. neyse büyük ihtimalle fake sırf geyik olsun diye paylaşıyorum.
148 kripto sanjici vaziyet alın buralar karışacak. Gün yaklaşıyorBu doğruysa sanji fanları icin bayram demek. neyse büyük ihtimalle fake sırf geyik olsun diye paylaşıyorum.
cidden bu durum herkes için geçerli sanji fanları bile zoroyu görmek ister çünkü bıktık artık soyut tahmini karşılaştırmalardan odanın biriciği zoro artık ne zaman vahşi bir savaşa girecek acaba sanjiye 5 metrelik matkap sokuyor zoro ucube kesiyorZoro Wano da şov yapmıştır...;
Mr.Bushido: Artık rahat edebilirim...
Yani şöyle ki Zoro’yu gerçekten sakladı... hal böyle olunca beklenti daha da katlanıyor... Sanji’ya bu arc bir Queen almak yeter bence ama böylr bir şey Zoro’yu kesmez... daha fazlasını yapmak zorunda...cidden bu durum herkes için geçerli sanji fanları bile zoroyu görmek ister çünkü bıktık artık soyut tahmini karşılaştırmalardan odanın biriciği zoro artık ne zaman vahşi bir savaşa girecek acaba sanjiye 5 metrelik matkap sokuyor zoro ucube kesiyor
SSlendinizYani şöyle ki Zoro’yu gerçekten sakladı... hal böyle olunca beklenti daha da katlanıyor... Sanji’ya bu arc bir Queen almak yeter bence ama böylr bir şey Zoro’yu kesmez... daha fazlasını yapmak zorunda...
Bunun her zaman arkasındayım... o Kaido’ya girilecek...! JsjsjsjSSlendiniz
Sanji King’i alsin (yardimli ya da yardimsiz farketmez), Zoro Queen’i alirsa ve Kaido’ya karsi savasan grupta olursa zaten Zoro daha fazlasini yapmis olur bence. Hem Queen’i almak King’i almaya gore bana daha onemli gozukuyor, cunku samuraylara iskence eden ve Canavar Korsanlari’nda topluluklara gaz verip savasmaya surukleyen kisi Queen. O duserse hem Zoro samuraylarin intikamini almis olur hem de dusman tayfasi demoralize olmus olur. (Her ne kadar ezik olsalar da birkac bin kisi ne yazik ki fark yaratiyor.)Yani şöyle ki Zoro’yu gerçekten sakladı... hal böyle olunca beklenti daha da katlanıyor... Sanji’ya bu arc bir Queen almak yeter bence ama böylr bir şey Zoro’yu kesmez... daha fazlasını yapmak zorunda...
bu arada kaidoya herkes girecekbence 5 dakka ryuo ile yonkoumu alınırBunun her zaman arkasındayım... o Kaido’ya girilecek...! Jsjsjsj
Queen + Kaido dövüşü gerçekten büyük iş olur... Ama Sanj’nin, King’i alması çok zor...Sanji King’i alsin (yardimli ya da yardimsiz farketmez), Zoro Queen’i alirsa ve Kaido’ya karsi savasan grupta olursa zaten Zoro daha fazlasini yapmis olur bence. Hem Queen’i almak King’i almaya gore bana daha onemli gozukuyor, cunku samuraylara iskence eden ve Canavar Korsanlari’nda topluluklara gaz verip savasmaya surukleyen kisi Queen. O duserse hem Zoro samuraylarin intikamini almis olur hem de dusman tayfasi demoralize olmus olur. (Her ne kadar ezik olsalar da birkac bin kisi ne yazik ki fark yaratiyor.)
Ekip belli oldu gibi zaten ya... Luffy-Zoro-Kid-Law-Yamato...bu arada kaidoya herkes girecekbence 5 dakka ryuo ile yonkoumu alınır