@sensey linkler için teşekkürler. Cidden Marineford zamanı Kf'de olmak ve her hafta spoiler beklemek isterdim. Seri sonundaki büyük savaşlarda inşallah benzer bir heyecan yakalanır forumda.
Aslında Dressrosa sonu, Zou ve Reverie kısımlarında forumda cidden güzel bir hava vardı da Wcı ile dağıldı o hava. Wano sonuna doğru toplar inşallah.Kaido nun ilk gözüktüğü bölüm Marineford etkisi yaratmıştı. Havadan kendini umarsızca salması falan piyuuuvvv neydi
O da tiyatro çıktı. Aslında Kid'leri tuzağı düşürmek içinmiş biz intihar etmek için atladı sanıyorduk Yakında Shanks-Marineford olayı da çıkar.Kaido nun ilk gözüktüğü bölüm Marineford etkisi yaratmıştı. Havadan kendini umarsızca salması falan piyuuuvvv neydi
Bunun nedeninin odanın artık gereksiz yere karakter yaratmasından seriyi zengileştirememesi olarak görüyorum o kadar çok karakter yaptıki tayfadakilerin ağırlığı uçuculaştıAslında Dressrosa sonu, Zou ve Reverie kısımlarında forumda cidden güzel bir hava vardı da Wcı ile dağıldı o hava. Wano sonuna doğru toplar inşallah.
"Herkes tayfa kendini geliştirecek diyordu lakin Sanji naptın sen ? "Okama Sanji yorumları
"ben resmi görmemiş gibi yapıyorum kafamdan resmi sildimm..."
Sanjide ki büyük gelişme - One piece türkiye fan , one piece bölümleri , türkçe alt yazı , filmler , türkçe manga , lastik çoçuk
One piece türkiye fan , one piece fansub , türkçe alt yazı , bölümleri , filmleri , türkçe manga , lastik çoçuk , hardsub , manga spoiler , raw , dvd , one piece downloadweb.archive.org
@Yubashiri-sama
Bi ara sorarım kendisine Sanji'yle ilgili ne düşünüyor diye eğer günceldeyse."Herkes tayfa kendini geliştirecek diyordu lakin Sanji naptın sen ? "
"Gelişme gelişme diyorduk ta sanırım Sanji intihar etse daha iyi olur ."
Ryuk hala forumdaysa zamanlı 1 numaralı Sanji haterine dönüşmüştür.
@Yubashiri-sama
Ben senin eski hesabındır diye düşünmüştümBi ara sorarım kendisine Sanji'yle ilgili ne düşünüyor diye eğer günceldeyse.
Yubashiri diye bir hesap var silinmiş ben o sanıyordumBen senin eski hesabındır diye düşünmüştüm