Alpamis destanını severim Gılgamesh'ı anımsatır fena değil ama benim tarzıma uygun kaçmazBenim nicki sen alacakmışsın?
Beraber ortalığı dağıtıp eğleneceğimiz günler çok yakında Red’ciğim...İşte biz o gün tükeneceğiz
Şarkıyı açtım dinliyorum xD
Ooo Queen + Kaido dövüşü diyorsun... fena değil...Bu arc Queen’i indirerek önemli bir iş başarmış olacak...
ben fan değilim fakat zoronun ezikleştirilmesini sanjiyi ezmeden savunuyorum senin söylediklerinde senin objektif olmadığını gösterir bu yüzden kimsenin seni ciddiye almasına gerek yokAKP döneminden daha uzun süren bir şey var ki o da Zoro'nun komutan dengi bir adama denk gelip dövüşmemesi.
Makara yapıyoruz yav altı üstü. Forumun yüzde seksenlik kullancısı o dediğin olayı yapıyor şimdi sen niye bana güdümlendin yav?ben fan değilim fakat zoronun ezikleştirilmesini sanjiyi ezmeden savunuyorum senin söylediklerinde senin objektif olmadığını gösterir bu yüzden kimsenin seni ciddiye almasına gerek yok
kusura bakma sinirimi senden çıkardım o kitleye sinirlendim benide kendileri gibi yapıyorlarMakara yapıyoruz yav altı üstü. Forumun yüzde seksenlik kullancısı o dediğin olayı yapıyor şimdi sen niye bana güdümlendin yav?
Zoro ne kadar bekletiyorsa Luffy de bir o kadar bekletmiyor doların yükseldiği günler kadar fazla sayıda kaçarak göğsümüz kabartıyor her çıkan yeni bölümleAKP döneminden daha uzun süren bir şey var ki o da Zoro'nun komutan dengi bir adama denk gelip dövüşmemesi.
Anlayamadım ne dediğiniGömülen sanji yazar burda franky yonkou ile baş edebilir ama sanji onun adamıyla bile baş edemz demiş.