Eyvallah reis,inşallah bi gün mangadaki Zoroda yaparRoronoa Zoro’nun şov yapmasına çok az kaldı...
Eyvallah reis,inşallah bi gün mangadaki Zoroda yaparRoronoa Zoro’nun şov yapmasına çok az kaldı...
Zoro'nun şov yapmaması için Oda'nın seriyi devretmesi gerekir.Roronoa Zoro’nun şov yapmasına çok az kaldı...
Luffy den sonra ki en önemli kişi... hissediyorum geliyor...inşallah zoro fanı değilim ama en önemlilerden gösterilip bekletilmesi insanı sıkıyor
Bir kaç bölüme herkes hazırlansın...Eyvallah reis,inşallah bi gün mangadaki Zoroda yapar
İşte çok doğru bir söz...?Zoro'nun şov yapmaması için Oda'nın seriyi devretmesi gerekir.
Onu düşündüm de Alpamis artık bir marka oldu ben bırakırsam kim alacak bu ismi?Harbi sana Katakuri yakışırdı.
@Alpamis sana da Luffy yakışır veya Yetiş Ya Luffy (ama Alpa da mis) : ))
Nick değişikliğine karşı olmama rağmen bence uyardı size
Normalde dalga geçecektim ama 987. bölümde tüm stoğu bitirdim sanırım , aklıma bir şey gelmediRoronoa Zoro’nun şov yapmasına çok az kaldı...
önemde kaçıncı sırada bilmem ama birkaç bölüm artık 3 4 ay sürüyorLuffy den sonra ki en önemli kişi... hissediyorum geliyor...
Bir kaç bölüme herkes hazırlansın...
İşte çok doğru bir söz...?
İşte biz o gün tükeneceğizRoronoa Zoro’nun şov yapmasına çok az kaldı...
Bu arc Queen’i indirerek önemli bir iş başarmış olacak...Roronoa Zoro’nun şov yapmasına çok az kaldı...
Benim nicki sen alacakmışsın?İşte biz o gün tükeneceğiz
Şarkıyı açtım dinliyorum xD
Ben olsam dalga geçmezdim...Normalde dalga geçecektim ama 987. bölümde tüm stoğu bitirdim sanırım , aklıma bir şey gelmedi
Bak bu doğru işte... acı ama gerçek... :/önemde kaçıncı sırada bilmem ama birkaç bölüm artık 3 4 ay sürüyor