O yüzden kaybedenden korkacaksın dedim ya zaten Umduğunu bulamadı hırsını Marco'nun demosundan çıkaracak.Sen o olaya bakma reyiz, muhtemelen aradığını bulamamıştır çakal...
O yüzden kaybedenden korkacaksın dedim ya zaten Umduğunu bulamadı hırsını Marco'nun demosundan çıkaracak.Sen o olaya bakma reyiz, muhtemelen aradığını bulamamıştır çakal...
Hahahaha...Kapıyı lütfen açar mısınız Bushido bey?
Belki Zorodan aldığınız likelardan birkaç tane ikram edersiniz
Vaaay Marco’nun demosu he iyiymiş...O yüzden kaybedenden korkacaksın dedim ya zaten Umduğunu bulamadı hırsını Marco'nun demosundan çıkaracak.
Arkadaşlar herkesin içi rahat olsun... Sanji gibi bir kaybeden, hiçbir zaman Winner Zoro’nun önünde olamaz...
Düşük bütçeli Marco tabiri daha güzel Zoro'nun Sanji'den fazla iş yapması lazım.Sanji illa geri kalsa da o da şovunu yapmalı tabii ki.Vaaay Marco’nun demosu he iyiymiş...
Yok ya şaka bir yana güzel iş başardı ama Zoro işin içine girerse 10’a katlar...
Kaybedenin kaybedecek hiçbir şeyi yoktur da Zoro kaybederse yıkılırsınız.Arkadaşlar herkesin içi rahat olsun... Sanji gibi bir kaybeden, hiçbir zaman Winner Zoro’nun önünde olamaz...
@Smoker Seriye kaç yılında başladın ?Burada benden başka yoktur sanırım Skypeia'yı düzenli takip eden.
Aslında bir konu açılabilir. One piece ne zamanki güncelden beri takip ediyorsunuz diye. Ben sabondy güncelinden beri takip ediyorum mesela.Burada benden başka yoktur sanırım Skypeia'yı düzenli takip eden.
2002@Smoker Seriye kaç yılında başladın ?
Öyle bir konu vardı sanırım.Aslında bir konu açılabilir. One piece ne zamanki güncelden beri takip ediyorsunuz diye. Ben sabondy güncelinden beri takip ediyorum mesela.