Ben de bu durumu (Zoro'nun ödülünü) tiye alıyordum : ))Sanji'nin ödülü 330 King'in ödül 1.330 ya da 1.400,Zoro'nun ödül 320 Queen'in ödül 1.320
Yoksa bir kesimi hedef alarak saçmalıyorlar dediğim nerede görülmüş
Ben de bu durumu (Zoro'nun ödülünü) tiye alıyordum : ))Sanji'nin ödülü 330 King'in ödül 1.330 ya da 1.400,Zoro'nun ödül 320 Queen'in ödül 1.320
Tabii ki reis Sanji centilmenliği var sen de.Ortalık kızışsın maksatBen de bu durumu (Zoro'nun ödülünü) tiye alıyordum : ))
Yoksa bir kesimi hedef alarak saçmalıyorlar dediğim nerede görülmüş
Kaybedenden korkacaksınArkadaşlar herkesin içi rahat olsun... Sanji gibi bir kaybeden, hiçbir zaman Winner Zoro’nun önünde olamaz...
Her şeyini kaybeden bir adamdan korkulur doğru ama Sanji etrafında kadın cicikleri olduğu sürece, kaybettiği diğer şeyleri önemsemez... işte o böyle bir kaybeden...Kaybedenden korkacaksın
Kapıyı lütfen açar mısınız Bushido bey?Arkadaşlar herkesin içi rahat olsun... Sanji gibi bir kaybeden, hiçbir zaman Winner Zoro’nun önünde olamaz...
Valla kadın ciciklerinin en müsait olduğu yerden gelip Momo'yu şutlayan Sanji'ydi en son amaHer şeyini kaybeden bir adamdan korkulur doğru ama Sanji etrafında kadın cicikleri olduğu sürece, kaybettiği diğer şeyleri önemsemez... işte o böyle bir kaybeden...
Sen o olaya bakma reyiz, muhtemelen aradığını bulamamıştır çakal...Valla kadın ciciklerinin en müsait olduğu yerden gelip Momo'yu şutlayan Sanji'ydi en son ama
Burada benden başka yoktur sanırım Skypeia'yı düzenli takip eden.Skypiea'yı güncel takip etmek zorunda kalmadığım için düzenli olarak şükrediyorum.