Keşke OP'taki bütün karakterler BM tayfasından olsa da kimi kimden güçlü gördüğünü net bir şekilde anlasak Miyata. Ben böyle bir sahiplenme görmedim lanYazık Cracker'a keşke WB tayfasında olsaydı.Olana ekstradan +50 güç geliyor.
Keşke OP'taki bütün karakterler BM tayfasından olsa da kimi kimden güçlü gördüğünü net bir şekilde anlasak Miyata. Ben böyle bir sahiplenme görmedim lanYazık Cracker'a keşke WB tayfasında olsaydı.Olana ekstradan +50 güç geliyor.
Ez kaza yenerse harbi olay olur.Başkasını alıp yense dediğin gibi daha çok konuşulabilir ama eğer zor bir ihtimal olan King’i yenerse kıyamet kopar
Sahiplenme değil.Üstün gördüğümü yazıyorum.Gidip King vs Cracker tartışılsa savunmam herifi.Bmnin yc3ü WB'nin yc3 yle kapışabilir,yenebilir demek sahiplenme değil Asıl ben daha aksini görmedim.WB tayfasından herkes mevkidaşlarını yarıyor maşallah her tartışmada.Keşke OP'taki bütün karakterler BM tayfasından olsa da kimi kimden güçlü gördüğünü net bir şekilde anlasak Miyata. Ben böyle bir sahiplenme görmedim lan
Wb tayfasındaki herkes sürekli diğer tayfalardaki mevkidaşlarını yeniyorsa bu daha Shanks tayfasıyla karşılaştırılmadıkları içindir.Sahiplenme değil.Üstün gördüğümü yazıyorum.Gidip King vs Cracker tartışılsa savunmam herifi.Bmnin yc3ü WB'nin yc3 yle kapışabilir,yenebilir demek sahiplenme değil Asıl ben daha aksini görmedim.WB tayfasından herkes mevkidaşlarını yarıyor maşallah her tartışmada.
Ne diyim tamam.Wb tayfasındaki herkes sürekli diğer tayfalardaki mevkidaşlarını yeniyorsa bu daha Shanks tayfasıyla karşılaştırılmadıkları içindir.
Şöyle bir şey olursa Wano favori arklarımdan biri haline gelir kesinlikle.Vista ve Sanji asla bir araya gelmemeli.
Yoksa forum benim gazabıma uğrar.
Lan ahahhaahhaOda artık göster zoronun gücünü en son gördüğümde 8. Sınıftım bu sene üniversite sınavına giricem
10 senedir göremedim Yeni dünyada hep çer çöp kestiOda artık göster zoronun gücünü en son gördüğümde 8. Sınıftım bu sene üniversite sınavına giricem
Gülmeyin olm ahahaasdasdLan ahahhaahha