Vista Cracker'ı üzer.
Cracker babasının yanına yollar Vista'yı.Vista'dan güçlü adam geçemedi işte Cracker'ı.Kimsenin karışmadığı 1v1 dövüşte Cracker çoğu komutanın korkulu rüyası olur.G4e sahip Luffy yanında Nami'yle 11 saat diş geçiremiyor adama.O Luffy.Onun dövüşleri dengesiz.Vista Krakeri güzelce kirip pasta yapar anasına sunar.
Ya doğru ise diye sordum spoiler ?İşte Kid de o karakter olmadığı için kolu önemli...
Bunu bilmiyordum... O zaman Kaos kendini gösterebilir artık...
Allahtan fantastik bir evren okuyoruz da yorulsaları pek takmaya gerek kalmıyor...
Vistadan güçlü mü? AhahhahCracker babasının yanına yollar Vista'yı.Vista'dan güçlü adam geçemedi işte Cracker'ı.Kimsenin karışmadığı 1v1 dövüşte Cracker çoğu komutanın korkulu rüyası olur.
Eklenir dememin sebebi kimsenin Sanji’nin King ile yüz yüze geleceğini bile tahmin etmemesi ve kimsenin bu yönde beklentisi olmamasıydı.Eklenmez. Artık aksiyonlar tamamlansın. İçimiz dışımız Luffy ve onun dövüşleri oldu yaw.
Wci’de adam hayatını ve hayallerini feda etti zaten.WCI arcı da bence artıydı Sanji'ye. Ama okuyucu sonuçlanan aksiyon görmek istediği için söylediklerin göz ardı ediliyor.
Mesela rakibi King değil de başkası olursa aldığı vs. daha çok konuşulur, bence.
Vista ve Sanji asla bir araya gelmemeli.Marco yanında Vista'yı da getirdiyse ıhhhhmmmmm.
Bence ikisi de YC3 seviyesi güzel kapışırlar.Çekişmeli denk bir mücadele olur.Vista Cracker'ı üzer.
Evet.Luffy babasına kavuştururdu Vista'yı tüm kek başındaki haliyle bile.Başka hangi yc3 Dof'u öyle kmlerce uçuracak,zarar almayacak falan.Dof fanlığını zora sokuyorsun yorumlarla.Luffy Vista bile etmeyen haliyle Dof'u tekme tokat dövebiliyorsa Dof gerçekten de çok çok zayıf olmalıVistadan güçlü mü? Ahahhah
Dostlar birbirinin yancısı olamaz... ama Kaleye girmek için Kinemo’nun gücünğ kullananlar yancı olabilir bak... ama yancı olmasına rağmen, asla KK olamayacak başarız yancı Kid’e üzülüyorum tabii ki...Yancılıkla övünmek.Daha ne kadar alçalacaksınız yahu
Alpa’cığım ben de cevap verdim işte; Yorulmuş olsalar bile asıl düşmanların içinden geçecekler dedim...Ya doğru ise diye sordum spoiler ?
Uçurdu da ne oldu.Kucakta gezen LuffydiEvet.Luffy babasına kavuştururdu Vista'yı tüm kek başındaki haliyle bile.Başka hangi yc3 Dof'u öyle kmlerce uçuracak,zarar almayacak falan.
He yorulmaları önemli değil.Dostlar birbirinin yancısı olamaz... ama Kaleye girmek için Kinemo’nun gücünğ kullananlar yancı olabilir bak... ama yancı olmasına rağmen, asla KK olamayacak başarız yancı Kid’e üzülüyorum tabii ki...
Alpa’cığım ben de cevap verdim işte; Yorulmuş olsalar bile asıl düşmanların içinden geçecekler dedim...