Apoo'nun zurnaladığı yerMangakaya aptal demişim zaten daha neNeyden bahsediyorsun bilmiyom ama kesin o sahneye de sovmusumdur.Bu ara Oda çınlamadan geceleri uyuyamıyordur.

Apoo'nun zurnaladığı yerMangakaya aptal demişim zaten daha neNeyden bahsediyorsun bilmiyom ama kesin o sahneye de sovmusumdur.Bu ara Oda çınlamadan geceleri uyuyamıyordur.
Zoro neyse de Kid birde Law'ın planına dahil olacakmış. Kid yav. Luffy'e rest çekmiş biri. Spoilerın yanlışlığı buradan belli.Hayır madem uyduruyorsun, doğru düzgün uydur... hayal gücün bu kadar mı kötü be Nepalli..? Şu ikisi bildiğin komi bile değil...
Sanji'ye tercih edersin herhalde. d.ddYamato da ayrı bir dert be traom... Şizofren hasta jsjsjsjs
Luffynin K.O olduğu yer ile ilgili bir mesaj attığımı hatırlamıyorum valla.Hatta Kid Apooya çakınca millet tek atmış diyince Apooyu yedirmeyeceğini söylemiştim.Yedirmedi de zaten xdApoo'nun zurnaladığı yerGüç dengesi bırakmadı zaten.Law'dan yol üstünde tek yiyen adam Kaido kesiyor
![]()
Öyle hatırlıyorum yanlış olabilir.Apoo tek yemişten betere döndü yalnız.Adamın ağzında diş kalmamıştı xd.Luffynin K.O olduğu yer ile ilgili bir mesaj attığımı hatırlamıyorum valla.Hatta Kid Apooya çakınca millet tek atmış diyince Apooyu yedirmeyeceğini söylemiştim.Yedirmedi de zaten xd
O çöpsün lafı Apoo'ya yeter.Luffynin K.O olduğu yer ile ilgili bir mesaj attığımı hatırlamıyorum valla.Hatta Kid Apooya çakınca millet tek atmış diyince Apooyu yedirmeyeceğini söylemiştim.Yedirmedi de zaten xd
O saldırıyı kim yese ağzı yüzü dağılır zaten.Öyle hatırlıyorum yanlış olabilir.Apoo tek yemişten betere döndü yalnız.Adamın ağzında diş kalmamıştı xd.
Kalabalık arcların, dövüşlerin tadı bu yüzden çıkmıyor. Marineford'da ne yaptıysa aynısını yapmak zorunda. Öteki türlü yaparsa hem arc bitmez hem de One Piece bir 23 sene daha sürer. Adamın ana karakteri Luffy diğerlerini çok da sallamıyor işte. Ki tayfakiler Luffy'nin hayali için kendi hayallerini ikinci plana attıkları andan itibaren belliydi böyle olacağı. Kendisi de bu durumdan rahatsız söyleşilerde okuduğum kadarıyla ama seriyi tamamlamak içim böyle yapmak zorunda olduğunu söylüyor.Mangaka tam aptal.Bir h.haki salsa Kid çoğu bayılacak.Sırf zamanları gelmedi diye çöplerle uğraştırıyor.