Eğer Marco bu bölüm geldiyse ödüller açıklanmaya yakın demektir.
Mangaka tam aptal.Bir h.haki salsa Kid çoğu bayılacak.Sırf zamanları gelmedi diye çöplerle uğraştırıyor.Hayır madem uyduruyorsun, doğru düzgün uydur... hayal gücün bu kadar mı kötü be Nepalli..? Şu ikisi bildiğin komi bile değil...
Alpa’cığım O adada Yonko’lardan daha güçlü biri olduğunu sanmıyorum...BAA'daki gibi Sanji , Zoro'nun rakibinden daha güçlü biriyle savaşabilir.
Kurgu uğruna olan şeyler diyorduk gömüyordun pıçakçıMangaka tam aptal.Bir h.haki salsa Kid çoğu bayılacak.Sırf zamanları gelmedi diye çöplerle uğraştırıyor.
Bence kral hakisine bile gerek yok yav... Yani sırf Kid İle Zoro biraz oyalansın, diğer olayları çizeyim diye, gitti kaç bölümdür heriflere çöp kestiriyor... klasik Oda işte...Mangaka tam aptal.Bir h.haki salsa Kid çoğu bayılacak.Sırf zamanları gelmedi diye çöplerle uğraştırıyor.
@Mr.Bushido Bunu beğendi.Luffy bir sağ kolla dövüşüp nasıl bir manyak olduklarını deneyimledikten sonra Sanji'yi King'le yalnız bırakıp ona güveniyorum halleder falan demez. Bunu diyorsa kafasındaki düşünce az çok şunun gibi bir şeydir "en olmadı Yamato'yu alırım tayfaya gacı çok güçlü Sanji'nin yeri dolar zaten bana attığın tekmeleri de unutmamıştım Sanji..."
King karakter olarak manyak sadece.Luffy'nin neye güvendiği belli .dLuffy bir sağ kolla dövüşüp nasıl bir manyak olduklarını deneyimledikten sonra Sanji'yi King'le yalnız bırakıp ona güveniyorum halleder falan demez. Bunu diyorsa kafasındaki düşünce az çok şunun gibi bir şeydir "en olmadı Yamato'yu alırım tayfaya gacı çok güçlü Sanji'nin yeri dolar zaten bana attığın tekmeleri de unutmamıştım Sanji..."
Mangakaya aptal demişim zaten daha ne Neyden bahsediyorsun bilmiyom ama kesin o sahneye de sovmusumdur.Bu ara Oda çınlamadan geceleri uyuyamıyordur.Kurgu uğruna olan şeyler diyorduk gömüyordun pıçakçı
Yamato da ayrı bir dert be traom... Şizofren hasta jsjsjsjs@Mr.Bushido Bunu beğendi.