Luffy balona 1 tane vursaydı bari.
Biri der 986 diğeri der 987. Bölüme ağlamış bir karar verin artık kafamız karıştıEditör 986.bölüme ağlamış zaten.
2.'ye gerek kalmayacağı için bir tane vurmuyor.Luffy balona 1 tane vursaydı bari.
Ben ikisine de ağlamış sandımBiri der 986 diğeri der 987. Bölüme ağlamış bir karar verin artık kafamız karıştı
Kesin olarak 986. sandman falan açıkladı.Biri der 986 diğeri der 987. Bölüme ağlamış bir karar verin artık kafamız karıştı
O şahıs hapiste ki kişiyle aynı kişi olabilir diyorduk. Umarım aynı kişi olarak bağlanır.Gölgeyi açıklayacak herhalde.
Edit: gölge 982 de değilmiş. O zaman marco'nun gemide görünen gizemli şahısla alakalıdır.
1v1 olacağını düşünüyorum ben hala bakalım.Suit Sanji'nin sınırı yc3 ayarı ya da yakınıysa 1 p.up yeterli olur Queen için.2.'ye gerek kalmayacağı için bir tane vurmuyor.
Bana hala queen'e drake ve sanji dalacakmış gibi geliyor.
Kısa zamanda bu kadar güçlenme ihtimalleri aşırı fazla dostum. Fanlar hariç hiçbir okuyucu bu gidişatı sindiremez. Olan OP'a olur. İlla 1 vs 1 atacaksa topitoppadan birini alsın yeter. Ama Queen'e Drake ile birlikte dalmaları çok daha iyi olur.1v1 olacağını düşünüyorum ben hala bakalım.Suit Sanji'nin sınırı yc3 ayarı ya da yakınıysa 1 p.up yeterli olur Queen için.
Hapisteki kişi dediğin Kappamatsu değil miydi ?O şahıs hapiste ki kişiyle aynı kişi olabilir diyorduk. Umarım aynı kişi olarak bağlanır.