Nami ölürse Sanji Onigashimayı yakar, şaka bir yana bence Jinbei ölecek bide Chopper. Chopperin meyvesi aslında mink model monkey king ve onuda Sanji yiyecek.Nami'nin öleceğini düşünüyorum.
Nami ölürse Sanji Onigashimayı yakar, şaka bir yana bence Jinbei ölecek bide Chopper. Chopperin meyvesi aslında mink model monkey king ve onuda Sanji yiyecek.Nami'nin öleceğini düşünüyorum.
Sanji kendini yakmalı bence gül gibi kızı bırakıp geneleve kaçıyor. Hatta bi varil benzin alıp meydanda yaksın kendini...Nami ölürse Sanji Onigashimayı yakar, şaka bir yana bence Jinbei ölecek bide Chopper. Chopperin meyvesi aslında mink model monkey king ve onuda Sanji yiyecek.
Yav adam 7 24 kızın başındamı gezsin hava alanı bırakıyor işte.Sanji kendini yakmalı bence gül gibi kızı bırakıp geneleve kaçıyor.
Bu zamana kadar editörler ağlanacak hallerine güldükleri için ağlanacak hallerine ağlamak yeni akıllarına gelmiş olsa gerek ki ağladım demiş gariban.Ne editör yorumları gördük biz... Ağlamış duygulanmış falan filan, geçin bunları.
Brook ölü ama yetmiyor adamlara .Bir tek ben mi tayfadan kimse ölmesin istiyorum?
Brook öldü ama güzel ölemedi. Daha güzel ölen biri lazımBrook ölü ama yetmiyor adamlara .
Olabilir.Ben yazar olsam Nami ve Usopp ölmüştü.Sevmediğim için değil zayıf oldukları için.Burası yeni dünya aklınızı başınıza alın mesajı olurdu mangada.Büyük aşkı ölen Sanji de kedere bürünür Smoker’dan ciddi bir karaktere dönüşürdü.Luffy kimseyi kaybetmemek için temkinli bir karaktere dönüşürdü falan.Madem 2 yıl sonra tüm tayfayı değiştirdin hala herşey serinin ilk yarısı gibi devam etmemeli.Eğreti duruyor zaten tasarımlara bakarsan.O kakara kikiri olayları Usopp basit görünüşte Zoro sirk kıyafeti giyerken güzeldi.Bir tek ben mi tayfadan kimse ölmesin istiyorum?