Ya Oda boşsun yaa. Keşke ölsen. Herkesin hayalindeki Op senin yazdığına 1500 çeker Allah belasını versin
Sodada mantık ne arar, marco bile ateş salmadan iyileşemiyor. Bu zoan formunda değilken kafası kesilip yaşıyor.Orochi'nin ölmemesi beklenen bir olaydı zaten. Benim anlamadığım olay zoan formunda değilken kafası kesilince nasıl hayatta kalabilir? Bence hiç mantıklı değil.
Spoilerın sahte çıkmasını ve Orochi'nin ölmesini ümit ediyorum. Bir kere de şaşırt be sOda.
Eğer Orochi, Kaidonun beklenmedik saldırısından kurtuluyorsa bunu adam akıllı izah etmesi lazım.Orochi'nin ölmemesi beklenen bir olaydı zaten. Benim anlamadığım olay zoan formunda değilken kafası kesilince nasıl hayatta kalabilir? Bence hiç mantıklı değil.
Spoilerın sahte çıkmasını ve Orochi'nin ölmesini ümit ediyorum. Bir kere de şaşırt be sOda.
Nami'nin öleceğini düşünüyorum.Birisi yazmış wano 3. perdesinde tiyatroya göre trajedi yaşanıyormuş.Yani bu bölümler civarı hakkaten ölen karakterler olabilir.Mesele ne kadar önemli karakterler olacağı.
oroçinin meyvesinin güçleri bilinmiyor :/Adamın kendi yarattığı, tasarladı meyve sisteminde neye göre mantıksız diyebiliriz? Mesela zoan meyvesinin pasif yeteneği olsa kim karşı çıkabilir...
@twei bence sen açıklayabilirsin. Xd