Bıktık bıktık. YıldıkkkkkSorma fandaş ya. Bir sürü olay var ama dövüş yok. Tamam yine son bölümler güzel ama biraz dövüş versin yav
Allllah AllahhhhYok, verilen bilgiye göre şans eseri falan da bulamıyorsun. Yani herhangi bir yerde olabilir.
Bıktık bıktık. YıldıkkkkkSorma fandaş ya. Bir sürü olay var ama dövüş yok. Tamam yine son bölümler güzel ama biraz dövüş versin yav
Allllah AllahhhhYok, verilen bilgiye göre şans eseri falan da bulamıyorsun. Yani herhangi bir yerde olabilir.
Doflamingo'nunki gibi buglı bir meyve olabilir, onun da kafesini muhtemelen muazzam bir hakiye sahip Fuji bile kesemiyordu.Olabilir, ama yine de haki bile yemiyor buna karşı.
Yamato tayfaya hayırlı olsun.Finally Yamato appears front of our team, but same time Who's Who and Sasaki arrives there. They wants Yamato, but he doesn't want to go. Luffy decides want to keep him.
Normal. Bu tıpkı elinde kılıç olan her karakterin Zoro'ya rakip yapılması gibi bir şey.O değil de millet fan made çalışmalarda King vs. Marco öttürüyor ???
Öttürme işi ironik oldu sanki biraz
Kaptan sence King v Marco mu daha olası duruyor yoksa Zoro v King mi ?Normal. Bu tıpkı elinde kılıç olan her karakterin Zoro'ya rakip yapılması gibi bir şey.
Jozu kolunu marineford'da kaybetmişti.Tüm Wb Korsanları geldiyse taraflar iyi kötü dengelendi. Jozu kolunu kaybetmiş vah garibim
Kaptan sence King v Marco mu daha olası duruyor yoksa Zoro v King mi ?
Orada sadece donmamış mıydı ? Hmm yanlış hatırlıyorum demek kiJozu kolunu marineford'da kaybetmişti.
Oda sonra açıklama yapmıştı. Kolunu kaybetmesine rağmen güc kaybı yaşamadı diye. Yoksa bende kol kaybettiğini hatırlamıyordum.Orada sadece donmamış mıydı ? Hmm yanlış hatırlıyorum demek ki