Yamato'dan mistik zoan gelecek gibi. Bu tür bir yeteneğe sahip japon tanrısı falan var mı bakmak lazım...Yeni kısımları ekledim.
Yamato'dan mistik zoan gelecek gibi. Bu tür bir yeteneğe sahip japon tanrısı falan var mı bakmak lazım...Yeni kısımları ekledim.
Yanlışlıkla yemiştir belki.Eğer mistik bir Zoan değil de paramecia ise Yamato'nun böyle bir meyve yemiş/yedirilmiş olmasının bir anlamı yok bence.
Ne tayfaya uygun ne de Kaido'nun bir işine yarar. Oden'in oğlu falan olsa anlarım, çok mantıklı bir meyve olurdu ama Kaido'nun tarzına, kafasına hiç uymuyor.
Zoro bulur onuYamato'nun yeteneği ilgi çekici geldi bana. Gerçek midir bilmiyorum, ama bulunması zor dediklerine göre böyle olabilir
Yok, verilen bilgiye göre şans eseri falan da bulamıyorsun. Yani herhangi bir yerde olabilir.Zoro bulur onu
Pek Oda'nın yapacağı türden bir hikaye anlatış seçimi gibi gelmiyor o da. Bukalemun meyvesidir belki.Yanlışlıkla yemiştir belki.
Olabilir, ama yine de haki bile yemiyor buna karşı.Pek Oda'nın yapacağı türden bir hikaye anlatış seçimi gibi gelmiyor o da. Bukalemun meyvesidir belki.