Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Spoiler Konusu 1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence bu savaş için esas düşünülmesi gereken savaş sonrası dünyanın dengesinde oluşacak olan olağanüstü bozulmaya nasıl reaksiyon gösterileceği. Savaşa denizcilerin katılıp katılmamasından ziyade en az beklentim savaşın sonuna doğru vegapunkun schibukai lerin yerine geçen silahlarını göreceğimizdir. Sabody vol2 olacak mı?
Dengeler shiciler bir bir düştüğünde sarsılmaya başladı bence ve tamamen kalktı . İyi de oldu. Herşey son savaşa hazırlık gibi ilerliyor. Savaşta karakter çok bu açıdan kapsamlı bir dövüş olucaktır bence.

Bilimin gücü yadsınamaz. Merak konusu olanlardan biri de tabiki vegapunk. Mf'da yaptığı demir duvarı ( onun yaptığı söylenmedi ama çıkarımda bulunuyorum başkasının da böyle bir şey yaptığını sanmıyorum.)WB bile saldırısıyla yamultabildi,kıramadı. Bilim gücünü buradan kıyas yapabiliriz. Franky bile onun bilgisinden esinlendi. Yaptığı silah ta her ne ise shiciler'e ihtiyacı bıraktıran birşey yani dof'tan bile güçlü olursa şaşırmam.
 
bigmom kaido ittifakı tabii ki de luffy' e karşı yapılan bir ittifak değil, büyük düşünün. Büyük resmi görün :at::at::at:
 
Oda Luffy ile Jack i hiç karşı karşıya getirmedi dikkat ettiyseniz .Sanırım Luffy ilk Jack i harcıyacak.Güzelde olur hani.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık