O sahneden konu Zoro olunca iyi geyik yapılıyor bu fırsatı kaçırmak istemedim alakası yok.Sen de mi Brütüs?
Zoro zaten tek yedi.
Niye üzüleyim ki.Mangaka ödüllere güç ve potansiyel demiş.Arc sonu çok üzüleceksin.Daha bir şey yazmıyorum.
Ortaya öyle bir bomba bıraktın ki artık konuşman lazım Smoker...
En fazla 800 yazdım ben oraya F6 elemanları güçlü çıksın Linlin'in tayfasındaki 3.komutandan fazla ya da aynı seviyede ödülü çıkıyorsa o gruptan.Ya Kaido tarafının fazladan ya da Linlin tayfasının normalde alması gerektiğinden daha az aldığı bariz olmuş oluyor.Ha F6ın başı Cracker level çıkarsa ben kabul ederim.Onu da göreceğiz zaten.Bu durumda kaptan etkisi, sivil katliamı, agresiflik vs. gibi şeylerin toplamı sana göre 200m. Bence makul. Ama bu durumda sadece kaptan etkisine verdiğin pay 80-100m falan olmalı. Ama sen bu adamların(sanırım F6 için söyledin) sadece kaptan etkisiyle 200 milyondan bile daha fazla ödül aldığını iddia ediyorsun. O nasıl oluyor? Yani F6 elemanları gerçekten çok güçlü oldukları için bu ödülleri almış olamazlar mı ?
Afet çantalarımız hazır zaten. Patlat gelsin.
Dur daha kimle dövüşeceği belli değil hemen öldürdün adamı.kendenden 2 3 gömlek üstü birine tek başına saldırırsan ölürsün. Bu kadar basit.
Bekliyoruz Smoker. Merak ettirdin.
Bunu söyleyenler sessiz kalmayı tercih etti. Hocam bir ilk yap boz şu geleneği