Hatırdır Luffy öldürmez mi? Elinde kalsın işte. Öyle bir dayak atsın ki elinde kaldı desinler.Luffy ve öldürmek...
Hatırdır Luffy öldürmez mi? Elinde kalsın işte. Öyle bir dayak atsın ki elinde kaldı desinler.Luffy ve öldürmek...
Dünyadaki ağzı süt kokan masum bebeklerden biraz daha yaşamayı umut eden yüzü kırışmış yaşlılara kadar herkes Denizciler sayesinde güven içinde yaşıyorlar. Senin için bu dansözlük ise bir şey diyemem.Amiraller de Goroseinin dansözleri.
Bence de Drake bizden taraf. O aylar öncesinden belli zaten. Hawkins de matematiksel olarak Kaido'nun yanında. Ihtimaller bizimkilerden yana döner gibi olursa direkt taraf değiştirir. Tam bir çarkıfelek. Apoo şerefsizinin ben de Kaido tarafında olacağını düşünüyorum.Benim tahminim bizimkilere yardım edecek. Yoksa ajan olarak Kaidonun ordusunda gösterilmesinin bir anlamı yok. Super Novalardan Apoo dışında kimse Kaidonun tarafını seçmez bence. Adam Super Novalar düşmanı. X Drake de denizci ajanı o da böyle birşey bekliyordur belki de.
Öldürme işlerine Roronoa Zoro bakıyor Alpa’cığımİstemem. Luffy Kaido'yu öldürsün.
Yok para verip oynatıyorlar o anlamda. Yoksa oynatıp başına para takıştırmak anlamında değil. Hem şu One Piece ortaya çıksın da kimlere hizmet ettikleri belli olsun ondan sonra akla karayı seçeriz.Dünyadaki ağzı süt kokan masum bebeklerden biraz daha yaşamayı umut eden yüzü kırışmış yaşlılara kadar herkes Denizciler sayesinde güven içinde yaşıyorlar. Senin için bu dansözlük ise bir şey diyemem.
Tamam Zoro da öldürsün birini.Öldürme işlerine Roronoa Zoro bakıyor Alpa’cığım
Zoro'nun rakibini merak ediyor olman çok doğal tabii bakalım rakibi altılının lideri mi çıkacak.Drake bizimkilerden birini karşısına alacaksa mecbur gücünü gösterecek. Yok almayacaksa göstermeyebilir.
Valla merak ettim ben de yav
O biri Kaido mu yoksaaa?!Tamam Zoro da öldürsün birini.
Adam istiyor ama bunlar ölmüyor ya. Özellikle cracker kesinlikle ölmeliydi.O biri Kaido mu yoksaaa?!
Luffy adam öldüremez çocuğun fıtratında yok bir kere.
Luffy’nin öldürmek istediğini sanmıyorum ya. İstese çok kötü öldürür. Gerçi dövüşleri öyle bir kazanıyor ki ölmese de olur yeter ki yeneyim kafasında olabilirAdam istiyor ama bunlar ölmüyor ya. Özellikle cracker kesinlikle ölmeliydi.