İstemem. Luffy Kaido'yu öldürsün.İster misiniz kaido ve tayfası kendi yarattıkları zehirli silahlarla ölsün veya yakalansınlar...
Drake bizimkilerden birini karşısına alacaksa mecbur gücünü gösterecek. Yok almayacaksa göstermeyebilir.Drake'in bunlara gerçek gücünü göstereceğini sanmam. Bece'nin Big Mom tayfasına, Lucci'nin marangozlara ve Kanjuronun 8 Kına göstermediği gibi.
Valla merak ettim ben de yavÖdüller dediğin gibi az çok fikir verebilir. Bakalım tipler nasıl. Sayko tiplerdir umarım
Luffy ve öldürmek...İstemem. Luffy Kaido'yu öldürsün.
Drake 4 se zoro ve sanji başkasına bulasamaz. En son drake sanji'yi amele sümügü gibi yapistiriyordu. Bir de bunun ustunde uc kisi?Ödüllerden kaynaklı olarak bir fikir verebilir güçleri. Ayaklardan yola çıkarak söyleyebiliriz ki Drake 4. güçlü falan
Gerçekten Drake bu grubun içinde güç olarak 3-4 numara ise ekip sağlam çıkar.
Koca Saga bir Flying Six için mi çizildi yani. Düşman olarak kalan kim varsa inecek arkadaş bu arc kendinizi hazırlayın.Bence bunlardan sonra başka birilerine halleri kalmayacak.
Ne alakası var? Ben bizimkilerin rakibi olarak söyledim. Yoksa hepsi inecek. Ama yıkımcıları bence 9 kın ve marco lar indirecek.Koca Saga bir Flying Six için mi çizildi yani. Düşman olarak kalan kim varsa inecek arkadaş bu arc kendinizi hazırlayın.
Benim tahminim bizimkilere yardım edecek. Yoksa ajan olarak Kaidonun ordusunda gösterilmesinin bir anlamı yok. Super Novalardan Apoo dışında kimse Kaidonun tarafını seçmez bence. Adam Super Novalar düşmanı. X Drake de denizci ajanı o da böyle birşey bekliyordur belki de.Drake bizimkilerden birini karşısına alacaksa mecbur gücünü gösterecek. Yok almayacaksa göstermeyebilir.
Valla merak ettim ben de yav
Marco daha Wano'ya gelmedi hatta son lafları da gelmeyeceği yönündeydi. Zoro ve Sanji Yonko savaşında bu boş beleş tiplerden başkasıyla kapışmayacaksa tayfayı kapatalım gitsin Luffy solo takılsın.Ne alakası var? Ben bizimkilerin rakibi olarak söyledim. Yoksa hepsi inecek. Ama yıkımcıları bence 9 kın ve marco lar indirecek.
Ve bir şakanın daha sonun geldikİstemem. Luffy Kaido'yu öldürsün.