Neyse, yav deyince anlaşılıyor zaten, zikretmeye gerek yokSmoker
Neyse, yav deyince anlaşılıyor zaten, zikretmeye gerek yokSmoker
Uzun yıllar beslediğin köpeği sokağa atıyorsun. Sonra vicdan yapıp, sağda solda biri kafasını koparacağına bari bulup uyutayım diyorsun gibi bir şey yaw osjsjsnsnnMihawk da kendi adasına çekilmiş sakin sakin yaşıyordu, niye başını ağrıtıyonuz adamın
Bence sokağa attıkları vakit, yapacaklarından çekinmişler. Mihawk Reis hiç istifini bozmadan "gelin ula" dedi bildiğin. Bu Şiçi'ler bizle ittifak yaparlar bak, net diyorum. En çok merak ettiğim unsur, Boa Hancock meselesi. Muhtemelen Hancock ve Luffy yakınlaşmasını tekrar göreceğiz.Uzun yıllar beslediğin köpeği sokağa atıyorsun. Sonra vicdan yapıp, sağda solda biri kafasını koparacağına bari bulup uyutayım diyorsun gibi bir şey yaw osjsjsnsnn
İstif çok mesele değil yaw. WB çok daha az gemiden kaçıyordu.Bence sokağa attıkları vakit, yapacaklarından çekinmişler. Mihawk Reis hiç istifini bozmadan "gelin ula" dedi bildiğin. Bu Şiçi'ler bizle ittifak yaparlar bak, net diyorum. En çok merak ettiğim unsur, Boa Hancock meselesi. Muhtemelen Hancock ve Luffy yakınlaşmasını tekrar göreceğiz.
Weevil ve Marco kadeh falan tokuşturuyorlar, düşünseneİstif çok mesele değil yaw. WB çok daha az gemiden kaçıyordu.
Siçiler kısmı karışık aslında. Coby, Hancock ve avlanma durumları derken her şey olabilir aslında. Adaya weevil ile Marco gelirse işler çok tatlı bir hal alır ama.
Marco Bakkin ile anlaşırsa neden olmasın....... Hem Wb'nin öz evladı.........Weevil ve Marco kadeh falan tokuşturuyorlar, düşünsene
Ne kadar özdür bilemem de, o kadar ittifaktan Marco sorumlu. En fazla Bakkin ve denizciler kandırdı muhabbetiyle anlaşmaya varırlar.Marco Bakkin ile anlaşırsa neden olmasın....... Hem Wb'nin öz evladı.........
Maşallah.Luffy şu anda yc1 üstü amiral e yakın seviyededir. Lucci yc3 olsa bile 2 3 vuruşta gitmesi lazım.
Orayı bende farkettim (Önce kaidoyu halledelim sonra bm ve orocihi aradan çıkarırız. Sonra parti yaparız) Aceba Luffy gelişi güzel mi dedi. Yoksa Oda arkasınını dolduracak mı?Oda bir şeyler planlıyor ama hayırlısı.
Luffy diyor ki önce Kaido, sonra Big Mom ve Orochi'yi indireceğiz.
Orochi ve CP0 şeyi boşuna değildi. Orochi Kaido'yu satışa mı getirecek acaba?
Bu arada dünya hükümetiyle denizciler arasında bir uyumsuzluk kaç zamandır çiziliyor zaten. Mangayı detaylı okusam bir şeyler çıkarırdım da üşeniyorum. Oda çizsin okuruz işte.
Şurada kizaru vs jack açılsa tekler dersiniz, luffy olunca eziyorsunuz. Bu adam 2 haki türünde de son seviye üstüne iyi meyve kullanımı ve kral hakisi var.Maşallah.