Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Spoiler Konusu 1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sakazuki =Çürümüş adalet sistemi
Adaleti savunacam diye adaletin içine eden gerçekte kendi amaç ve çıkarları için herşeyi mübah gören tarafın bayraktarı. Bu adamın kendi adaleti için yapmayacağı birşey yok sorsan adalet için yaptım der...
Dünya Hükümeti bitik bir dünyayı yönetiyor Fuji ve Kuzan bu yozlaşmış düzenin en yakın tanıkları Dof bile adaleti bunlardan daha iyi biliyor. En azından sırtında adalet yazmiyor
Helal be. Denizcilerin isyanı yakındır, gerçek adaleti savunanlar Devrimcilerin neferi olacaklar!
 
Lucci süper nova gibi bir eleman. Şuan ki seviyesi illa farklıdır. Fakat yinede Zoronun falan onu alacağını düşünüyorum.
 
Eleman Filo Amirali. Denizcilerin başının bu olaydan haberi olmaması için kör olması gerekiyor. Cp-0 dahil olmak üzere X Drake bile biliyor, Sakazuki'nin bilmemesi için üç maymunu oynuyor olması gerek.

Her şeyi geçtim, Cp-0 zaten kutsalların köpeği, ona eyvallah. X Drake ve Coby niye tepki göstermiyor? İlginç.
Ben Kılıç ekibinin Cp0'dan gizli iş yaptığını düşünüyorum. Coby'de denizciler dışındaki normal görevi dışında gizli olarak Kılıç ekibinde olabilir.

Kılıç ekibi ayrı bir oluşum gibi geliyor bana . Başında Kim var? Akainu mu? Garp mı? Aokiji mi? Belirsiz ama bunlar olabilir. Fuji'de bu grup içerisinde yer alıyor olabilir. Yani X-Drake ve Coby bu duruma sessiz kalmayan ekipten.

Cp0 Zero zaten Kaidou/Orochi ile işbirliği içinde. Onlara rağmen X-drake ajan olarak oradaysa bu onların ayrı bir oluşum olduğunu gösterir bence. Tabii tedbir amacıyla oraya sokulmuş da olabilir.

Son yaşanan Cp0/Orochi geriliminden dolayı Kaido tarafında yeni bir Cp0 ajanı görebiliriz. Görmezsek açıktan Kaido'ya karşı savaşacaklar demektir. Orochi Dünya Hükümetini Kaido ile tehdit etti ve bir üyelerini öldürdü. Üstelik Big Momla işbirliği de yapacacakları için ciddi sorun teşkil edecekler.
 
Oda bir şeyler planlıyor ama hayırlısı.

Luffy diyor ki önce Kaido, sonra Big Mom ve Orochi'yi indireceğiz.

Orochi ve CP0 şeyi boşuna değildi. Orochi Kaido'yu satışa mı getirecek acaba?

Bu arada dünya hükümetiyle denizciler arasında bir uyumsuzluk kaç zamandır çiziliyor zaten. Mangayı detaylı okusam bir şeyler çıkarırdım da üşeniyorum. Oda çizsin okuruz işte.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 22)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık