Kaidounun oğlu asi biri, silüet halinde, Koca Ananın tayfa da gelmiş, tayfa kelimesi geçiyor çünkü.
Kaidounun oğlu asi biri, silüet halinde, Koca Ananın tayfa da gelmiş, tayfa kelimesi geçiyor çünkü.
Kaç yaşlarında çıkacak acaba, şöyle 19 20'lerinde olsa da potansiyelli genç görsekAsi oğlu falan diyor. Destek çıkabilir cidden. Siluet olması ise şaşırtmadı.
Oğlanın anası BM değilse belki Kaidonun Karısıdır anadan kasıt o da büyüktür falan : )) Ama mürettebat işi bozuyor : ))Kaido'nun oğlu asi birisi, gölge olarak görünüyor. İkinci kısım da Koca Ana sanırım. O da gölge olarak görünüyor olabilir. Bu hafta öyle gösterildi. Ben öyle anladım.
Kanatları olan efsanevi canavarları, hayvanları bildiğiniz kadarıyla yazar mısınız?
Kaido'nun oğlunun bunlardan biri olduğunu düşünüyorum.
Sfenks, Pegasus, Harpy, Gargoyle, Mantikor, Wyvern, GriffonKanatları olan efsanevi canavarları, hayvanları bildiğiniz kadarıyla yazar mısınız?
kılıç dişli kaplan çıkabilir onu görmedik sanırım.Kanatları olan efsanevi canavarları, hayvanları bildiğiniz kadarıyla yazar mısınız?
“Onogashima elbet bir gün fethedilecektir. Onigashima’yı fetheden komutan ne güzel komutandır, onu fetheden asker ne güzel askerdir.”บินได้หกครั้งเพื่อสนับสนุนสงครามกับสัตว์ประหลาดจำนวนสัตว์ประหลาดเหมือนกัน