Raigo cuk diye oturuyor isme,Kaido gibi bir sopa yaptırmıştır bile.
Kawa da seninkini indirmeye yardımcı olacak herhalde.
Raigo cuk diye oturuyor isme,Kaido gibi bir sopa yaptırmıştır bile.
Yok kesici alet falan o muhabbeti okudum, sana da hak verdim. Genel olarak mesajlara göz gezdirip yazdım. Ray dengi neden King olamıyor lafı aklımda kalmış olacak ki böyle yazdım.ayrı yere konulduğunda herkes hem fikir fakat bu yere adam uydurmaya çalışmaya gerek yok diyorum reyiz keşke okumadan girmeseydin.
Yanlış bilgi. Ryuo zaten haki demek. Gelişmiş bir teknik ismi değil.
Drake için Coby meselesinden girer, Page One'a da "Sanji senden hoşlandı" falan diye palavra sıkar, diğerlerini de, "gelin benim safıma, eski uçan altılı ekibini kurak" derBenim bildiğim Luffy uçan 6 lının en az 2 sini kendi tarafına çekip savaştırır. (şaka değil)
Vazifemiz.
Bende şaşırfım. Bunda varsa ashura ve denjiro kaidou'nun içinden geçer diye.Yanlış bilgi. Ryuo zaten haki demek. Gelişmiş bir teknik ismi değil.
Bunlar olurken yıkımcılarla kaidou'da boş durmaz herhalde.İlk olarak Uçan Altılı'nın kanatlarını koparacak bizimkiler, belli oldu.
Şimdi biraz arcın gidişatı oturdu.İlk olarak Uçan Altılı'nın kanatlarını koparacak bizimkiler, belli oldu.
Kanat koparma derken Uçan 6 linin icabına Sanji ve Luffy gelirse birde Marco bakabilir .Marco geliyor mu bölümde Neko ile birlikte ?İlk olarak Uçan Altılı'nın kanatlarını koparacak bizimkiler, belli oldu.