Üye silindi 5781
tıvey gizliden hayranlık duyuyorum sana.he ok forumda tartışıldıysa sıkıntı yok olmuştur o zaman.
tıvey gizliden hayranlık duyuyorum sana.he ok forumda tartışıldıysa sıkıntı yok olmuştur o zaman.
neyine cevap vereyim :S ray de diğer tayfalarda oldupu gibi kaptana yakın onun arkasını toplayan biri diye güç konusunda ayrı bi yere koyuyor adam :S aynısını marco da yapıyor ama o olmaz diyor :S ayrıca her tayfada ray gibi tek kişi bu rolü üstlenmek zorunda da değil, belki wb tayfasında aynı anda bikaç kişi bunu kendine görev biliyor :S ama olmaz birini sivriltmek lazım... bi ton önerme bi ton uydurma.:S unutmuşsun.
Ayrıca bu kadar uzun uzun açıklayan birine daha düzgün cevap verebilirdin.
Orada denkliğe vurgu yapıyordu. Sence marco ray'e denk mi? Biraz değişik açıdan değerlendirmiş ama saygı duymak lazım.neyine cevap vereyim :S ray de diğer tayfalarda oldupu gibi kaptana yakın onun arkasını toplayan biri diye güç konusunda ayrı bi yere koyuyor adam :S aynısını marco da yapıyor ama o olmaz diyor :S ayrıca her tayfada ray gibi tek kişi bu rolü üstlenmek zorunda da değil, belki wb tayfasında aynı anda bikaç kişi bunu kendine görev biliyor :S ama olmaz birini sivriltmek lazım... bi ton önerme bi ton uydurma.
hayır bi de mangaka kesici delici yetenekli birilerini ikinci adam yapıyor diyor sonra katakuriyi ray kıvamında görmediği için delici bi silahıolsa da olmaz başka biri vardı yada başka biri katılacak diyor :d kingde kılıç var kesici :d ama olmaz tam o kıvamda değil. marco pençesi var ama olmaz odeni aratıyor. kendi uydurduğumuz bi konuma bahanelerle adam seçiyoruz kötücül zihniyet ben oluyorum :S
benim cevabımı mesajdan alman lazımdı :S marconun veya başka birirnin raye denk olmasına gerek yok :S adam ray diye bi yer hazırlamış birilerini oraya uydurmaya çalışıyor diyorum sen hala :SOrada denkliğe vurgu yapıyordu. Sence marco ray'e denk mi? Biraz değişik açıdan değerlendirmiş ama saygı duymak lazım.
ayrı yere konulduğunda herkes hem fikir fakat bu yere adam uydurmaya çalışmaya gerek yok diyorum reyiz keşke okumadan girmeseydin.Ray'in sağ kollar arasında ayrı bir yere konulduğu konusunda fikir ayrılığı olacağını hiç sanmazdım.
He pardon. Karantina anlama güçlüğü yaratıyor. :Sbenim cevabımı mesajdan alman lazımdı :S marconun veya başka birirnin raye denk olmasına gerek yok :S adam ray diye bi yer hazırlamış birilerini oraya uydurmaya çalışıyor diyorum sen hala :S
Raigo ne lan? ayrıca kılıç daha hoş olur bence. Wb ya da bastille in ki gibi.Raigo'nun elindede sopa varmıdır sizce ben istiyorum elinde sopa olmasını.
Raigo cuk diye oturuyor isme,Kaido gibi bir sopa yaptırmıştır bile.Raigo ne lan? ayrıca kılıç daha hoş olur bence. Wb ya da bastille in ki gibi.