Coby ile konuşması buna zarar vermez ki. Coby de aynı oluşumdan çünkü.Denizlerde sıkıntı olur o halde.Coby'nin bilgisi varsa üstlerinin hayli hayli bilgisi vardır bence.Zira Drake , Coby ile konuşuyordu.
Coby ile konuşması buna zarar vermez ki. Coby de aynı oluşumdan çünkü.Denizlerde sıkıntı olur o halde.Coby'nin bilgisi varsa üstlerinin hayli hayli bilgisi vardır bence.Zira Drake , Coby ile konuşuyordu.
Levely Arc'ından beri böyle pat diye vermeye başladı bilgileri.Normal şekilde Oda bu kadar bilgiyi 5 bölüme falan yayması lazımdı.Bonkör davranmış demekki bu bölümde ilginç.
Yok olabilir de , garip geldi. Yoksa çok iyi.Neden olmasın? Kutunun içinde yazacak zaten ödüller, tek sayfada bile halledilebilir.
Ödüller uçtu artık. 600-700 altı kesmiyor.
Dört İmparator, Roger ve Beyazbıyık'ın ödüllerini iki sayfada öğrendik.Yok olabilir de , garip geldi. Yoksa çok iyi.
Reis bu arc zoanlarla coşacak. 500 milyon ödül bekliyorum ben. Dressrosa daki usopp gibi bir olayı olacak gibi. Hatta aranıyor posterinde MONSTER CHOPPER falan da yazabilir.
Bu oda'nın sağı solu belli değil. Efsane isimlerin ödüllerini 1 sayfada açıklar. Wano'dan onigashima'ya 5 bölümde götürür.Dört İmparator, Roger ve Beyazbıyık'ın ödüllerini iki sayfada öğrendik.
Kralın umrunda olmaz ödül. Zaten yakalamayacaklarını bilirler tanısalar. Yani ödülü değişmezReis bu arc zoanlarla coşacak. 500 milyon ödül bekliyorum ben. Dressrosa daki usopp gibi bir olayı olacak gibi. Hatta aranıyor posterinde MONSTER CHOPPER falan da yazabilir.
100 milyar o. Sığmadığı için tire koymuşlar.