Niye sadece Sabo ve Law ki o zaman rüya takımında oldukları için desem Lucci-Hancock-Buggy-Smoker da var.Film geliyor aklıma sadece.
Niye sadece Sabo ve Law ki o zaman rüya takımında oldukları için desem Lucci-Hancock-Buggy-Smoker da var.Film geliyor aklıma sadece.
Onları da haftaya koyar.Niye sadece Sabo ve Law ki o zaman rüya takımında oldukları için desem Lucci-Hancock-Buggy-Smoker da var.
@Kuroro dediği gibi. Yavaş yavaş. :SNiye sadece Sabo ve Law ki o zaman rüya takımında oldukları için desem Lucci-Hancock-Buggy-Smoker da var.
Var. Yarın gelir spoiler.Bu hafta bölüm yok mu
Ben Law olayını bu kadar basit hiç beklemiyorum. Bu olay ile Wano'da Law'ın rolü/yönü biçilecek.Spoiler almadım ama olması muhtemel olan olaylar şunlar olabilir. Sanji vs X-Drake mücadelesi yaşanır. Vinsmoke techizatını takan Sanji X-Drake iki tane okkalı yapıştırır. Ashura Doji, Kin'emon ve İnuarashi'ye Denjiro hakkında bilgi verebilir. Law ile Hawkins çarpışır, Law Kalp korsanlarına zarar gelmeden onları kurtarmanın bir yolunu bulur. Sonsayfada 2. Perde kapanır yazısını görebiliriz. Haftaya Reverie ve Yeni Dünyada yaşananlar anlatılır.
Öldüreceği karakterlerin gönlünü almak için koyuyor.Sence neden olmuş olabilir. Daha önce konmuş muydu yan karakter